Loppuvuoden 2019 tuotetarjoukset

Paljon leikki- ja liikuntavälineitä nyt huippuhintaan! 

Loppuvuosi on täynnä leikkiä ja liikuntaa, sillä olemme laskeneet useiden leikki- ja liikuntavälineidemme hintoja roimasti - mutta vain rajoitetuksi aikaa. Löydät laajasta valikoimastamme laadukkaista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja ulkoleikki- ja liikuntavälineitä, jotka tuovat leikin ja liikunnan riemua eri ikäisille kehittäen samalla tärkeitä fyysisiä, sosiaalisia ja kognitiivisia taitoja.

Tarjoukset ovat voimassa 31.1.2020 asti. Pikatoimitustuotteet saadaan toimitettua tarvittaessa ennen vuodenvaihdetta, kun teet tilauksen viimeistään 26.11. Tarjoushinnat sisältävät rahtikuljetuksen. 

 

KATSO KAIKKI TUOTETARJOUKSET SÄHKÖISESTÄ ESITTEESTÄMME.

Voit myös tilata painetun esitteen haluamaasi osoitteeseen täältä.


Tilaa tuotteet täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Kirjoita viestikenttään, mistä tuotteista olet kiinnostunut. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 020 734 1181. Tai voit ottaa yhteyttä paikalliseen myyjäämme.

 

Yhteydenotto

 

Toimintamme perustuu lupaukseen noudattaa tiukimpia mahdollisia laatu- ja turvallisuustandardeja. Tätä lupausta tukevat kattavat laatu- ja turvallisuussertifioinnit sekä markkinoiden paras takuu. Lue lisää takuustamme.

Related News