Maailman 50 mahtavimman paikan joukossa kaksi KOMPAN leikkipuistoa

TIME-lehden nuorisoryhmä, TIME for Kids, on valinnut 50 maailman mahtavinta paikkaa. Nuorten lukijoiden laatima monenkirjava lista sisältää Notre Damen katedraalin, Apollo-avaruuskeskuksen ja kaksi KOMPAN-leikkipuistoa. Valintaan vaikuttivat laatu, omaperäisyys, kestävyys, saatavuus ja ennen kaikkea hauskuus.

Artists at Play -leikkipuisto Seattlessa, Washingtonissa

Kahden Seattlen ikonisimman rakennelman, Space Needle -tornin ja popkultturimuseon vieressä sijaitseva leikkipaikka suunniteltiin sulautumaan maisemaan ja täydentämään sitä visuaalisesti. 

Artists at Play -leikkipuiston luova ryhmä toteutti KOMPANin ja paikallisen yhteistyökumppanin Highwiren kanssa yhteistyössä interaktiivisen leikkipuiston, jonka pääelementtejä ovat Corocordin Sky Walk -yhdistelmä sekä avaruusverkko. 

Lue kuvaus TIME-lehden verkkosivuilta

Gathering Place -puisto Tulsassa, Oklahomassa

Tulsassa, Oklahomassa sijaitseva Gathering Place on massiivinen 100 hehtaarin puisto, jonka rakentaminen lähti liikkeelle halusta muuttaa kaupunkia toteuttamalla aluksi esteetön ja luonnonmukainen paikka. Sen lisäksi, että puisto pääsi maailman mahtavimpien paikkojen listalle, USA Today -lehden lukijat valitsivat sen myös uusien nähtävyyksien kymmenen parhaan joukkoon.

Puistosta löytyy KOMPANin Taivasmajoja ja jännittävä COROCORD Sky Walk -yhdistelmä. Ylhäällä puiden korkeudella kaikenikäiset seikkailijat pääsevät näkemään lintuperspektiivissä puiston ja Arkansas-joen yli.

Lue kuvaus TIME-lehden verkkosivuilta

 

KOMPAN Design Studion suunnittelema

Design Studiossa toteutetaan asiakkaiden ideat ja päähänpistot. Tiimi suunnittelee jatkuvasti uusia ja innovatiivisia toimintoja toteuttaakseen näyttäviä leikkipuistoja, jotka kuvastavat ympäristöä, jossa ne sijaitsevat. He tekevät seikkailusta taidetta ja tuovat haastetta leikkiin.

COR10330_view_skywalk.jpg

COR10330_Climbing.jpg

Related News