Pallopelejä, hauskanpitoa ja aktiivista yhdessäoloa uusilla MUGA-monitoimikentillä

KOMPANin MUGA-monitoimikentät (Multi User Game Area) ovat suunniteltu rajaamaan tilaa suosituille urheilulajeille, kuten jalkapallolle, koripallolle, jääkiekolle, lentopallolle, tennikselle, sulkapallolle ja käsipallolle silloinkin, kun tilaa on rajoitetusti.

Valitse erottuva tai yhteensopiva yli 40 000 vaihtoehdosta

Uudet joustaviksi suunnitellut MUGA-monitoimikentät sopivat mihin tahansa ympäristöön ja tarkoitukseen ja niiden tarkkaan harkittu muotoilu toimii osana mitä tahansa ympäristöä. Suunnittelulle on käytössä konfiguraattori, jossa voi määrittää kentän koon, tyylin, leikkiarvon, materiaalivalinnat ja saavutettavuuden yli 40 000 vaihtoehdon joukosta.

Suunnitellaan yhdessä!

Innostavaa tekemistä

Pallopelit ovat kiehtoneet ihmisiä kautta aikojen, ja kiinnostus jatkuu edelleen. Jotkut seuraavat peliä mielellään kentän ulkopuolella, ja monet – niin nuoret kuin vanhatkin – pelaavat mielellään itsekin.

Kun paikka ja ympäristö ovat oikeat, ihmiset voivat nauttia liikunnan riemusta ja kuvitella pelaavansa vaikkapa Wembleyllä tai Madison Square Gardenissa.

MUGA-monitoimikentät ovat enemmän kuin paikkoja urheilla. Monitoimikentät ovat tarkoitettu joukkuelajeihin, joten sosiaalinen elementti on niissä erittäin tärkeä. MUGAn voi sijoittaa vaikkapa yleiseen puistoon, keskustaan, lähikoulun tai urheiluseuran tilojen pihaan, jolloin se houkuttelee automaattisesti ihmisiä viettämään aikaa yhdessä ja liikkumaan.

Ominaisuudet

MUGAQuality.png

LAADUKKAAT MATERIAALIT 

Elinikäisellä takuulla varustettu kuumasinkitty teräsrakenne yhdistettynä kestäviin ja huoltovapaisiin paneeleihin. Testattu ja sertifioitu turvallisuusstandardin EN 15312 mukaan.

RealGoals.png

KUNNON MAALIT 

Pelaamiseen tarvitaan kunnolliset maalit. Viisi eri maalivaihtoehtoa noudattavat lajikohtaisia määräyksiä.

FlatInside.png

TÄYSIN TASAINEN SISÄPINTA 

Tolpissa ja paneeleissa on täysin tasainen sisäpinta, mikä parantaa pelikokemuksen turvallisuutta.

Kaipaatko lisätietoja MUGA-monitoimikentistä?

Jätä meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, niin tuoteasiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä ja käyvät läpi toiveenne ja tarpeenne. 

TUTKIMUS OSOITTAA 

85% pelaa satunnaisesti 

Kaikenikäiset ihmiset viihtyvät urheilun parissa, mutta nykyään harrastaminen ei välttämättä tapahdu perinteisesti seurojen puitteissa. 

Vuonna 2006 FIFA teki kyselyn arvioidakseen jalkapalloilijoiden kokonaismäärää. Big Count -raportissa todettiin noin 265 miljoonan ihmisen pelaavan jalkapalloa. Näistä 226 miljoonaa olivat seuroihin kuulumattomia pelaajia, jotka pelaavat silloin tällöin omaksi ilokseen. Nämä ja muiden palloilulajien harrastajat ovat julkisten MUGA-monitoimikenttien potentiaalisia käyttäjiä. 

Rento, aikatauluista riippumaton pelaaminen on suosittua. Tämä asettaa vaatimuksia palveluiden saatavuudelle. Pelikenttien on oltava pelaajien käytettävissä kaikkina aikoina ja mieluiten kätevän lähellä potentiaalisia käyttäjiä. 

Joustavuutensa ansiosta MUGA-monitoimikenttä on lähiliikuntapaikkana ideaalinen, koska se mahdollistaa monen lajin harrastamisen ja sopii näin laajalle käyttäjäkunnalle.

Katso esittely KOMPAN MUGA-konseptista

Inspiroidu vakiomalleistamme