Nämä leikkivälineet houkuttelevat tutkitusti kouluikäisiä liikkumaan - katso 6 vinkkiämme koulunpihoille

Lasten fyysisen aktiivisuuden vähenemisestä on uutisoitu ja keskusteltu paljon viime aikoina. Huoli on aiheellinen, sillä jopa yli 80% nuorista ei liiku edes suositeltua minimimäärää. Koska kouluikäiset lapset ja nuoret viettävät suurimman osan päivästään koulussa istuen, on välitunneilla ja koulun piha-alueella suuri merkitys lasten liikkumiselle. Näillä ulkoleikki- ja liikuntavälineillä voit tehdä koulun piha-alueesta paikan, joka tutkitusti motivoi ja kannustaa lapsia liikkumaan. 

1. Galaxy-tuotesarja antaa kouluikäisille ja varhaisnuorille syyn leikkiä ja liikkua

Playground_Hamburg_GXY_002_verkkosivu.jpg

Galaxy-tuotesarjamme tarjoaa kouluikäisille lapsille hauskaa ja jännittävää tekemistä. Leikkivälineiden moderni ulkonäkö poikkeaa selvästi perinteisistä leikkivälineistä, mikä ansiosta erityisesti varhaisnuoret innostuvat kiipeilemään ja temppuilemaan niillä. Sen myötä fyysinen aktiivisuus lisääntyy kuin huomaamatta ja erityisesti motoriset taidot, kuten ketteryys, tasapaino ja koordinaatio, sekä jalkojen ja käsien lihakset ja voima kehittyvät. 

Tutustu Galaxy-tuotevalikoimaamme.

 

2. BLOQX kiipeilykuutio on erilainen ja intensiivinen kiipeily-ympäristö

US_bloqx w kids_web.jpg

BLOQX kiipeilykuutiot houkuttelevat varhaisnuoria ja teinejä kiipeämään kuution päälle, joka vaatii sekä voimaa että koordinaatiota. Kiipeilykuutiot vetoavat erityisesti teinityttöihin, sillä tutkimustemme mukaan teinitytöt viihtyvät korkeilla paikoilla, joissa voi katsella ympärilleen ja tulla nähdyksi. Välineestä on myös tullut suosittu selfie-alusta, mikä kertoo siitä, että BLOQX on jättänyt jälkensä kohderyhmään – kouluikäisiin ja varhaisnuoriin. 

Tutustu BLOQX-tuotevalikoimaamme.

 

3. Corocord-köysikiipeilyrakenteet tarjoavat monipuolisia kiipeilymahdollisuuksia turvallisesti

COR2500 combination_DSCN0221_LA_web.jpg

Corocord-köysirakenteissa kiipeily kehittää sekä luovuutta, koordinaatiota että tasapainoa. Turvalliseksi suunnitellun rakenteen ansiosta se sopii leikkiympäristöksi kaikenikäisille. Perinteinen avaruusverkko pitää suosiota koulunpihoilla, mutta jos haluat tarjota koululaisille jotain uutta ja erilaista, valikoimassamme on myös esimerkiksi Corocord-parkourratoja, joissa on toiminnoiltaan ja haastavuudeltaan vaihtelevia kiipeilyosioita.

Tutustu Corocord-tuotevalikoimaamme.

 

4. Esterata haastaa kaikentasoiset ja -kuntoiset nuoret liikkumaan 

Hurdles - Jumping_web.jpg

Esteradalla pääsee liikkumaan ihmisille luonnollisella tavalla, kuten juoksemaan, kävelemään, konttaamaan, hyppimään ja kiipeilemään. Esteradan skaalautuvan haastavuustason ansiosta se sopii niin nuorille kuin vanhoille, vahvoille ja heikommille - yksi rata, yksi tavoite, monta tapaa päästä perille. Valikoimassamme on myös varta vasten koulun pihoille suunniteltuja esteratakokonaisuuksia, jotka inspiroivat erityisesti yläaste- ja lukioikäisiä oppilaita kokeilemaan nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä haastavia temppuja leikin varjolla. 

Tutustu esteratavalikoimaamme.

 

5. Street Workout -ulkokuntoiluvälineet sopivat erityisesti yläaste- ja lukioikäisille

Sundby Copenhagen_web.jpg

Street Workout on erityisesti nuorten suosima laji, joka kannustaa luovuuteen ja opettaa kehonhallintaa leikinomaisella tavalla. Välineillä harjoittelussa melkein mikä tahansa liikerata on mahdollinen, joten harjoitus voi olla erilainen joka kerta. Nykyisin on noussut yhä vahvempaan suosioon hankkia koulun pihalle sekä ulkoliikunta- että leikkivälineitä. Tällä tavoin pystytään sekä huomioimaan eri-ikäiset oppilaat, että mahdollistamaan monipuolisempi liikkuminen välitunneilla.  

Tutustu Street Workout -tuotteisiimme.

 

6. MUGA-monitoimikenttä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet pallopelien pelaamiseen

MUGAhistory1_web.jpg

Pallopelit, kuten jalkapallo, salibandy ja lentopallo, pitävät yllä suosiotaan koululaisten keskuudessa. Opettajat ovat usein huomanneet, että monitoimikentät ovat innostaneet oppilaita liikkumaan enemmän ja niiden myötä välitunneilla syntyy vähemmän konfliktitilanteita. Uudet MUGA-monitoimikenttämme ovat ainutlaatuisia siinä, että ne voi saada sopimaan minkä tahansa koulun pihalle ja ne myös mahdollistavat eri palloilulajien harrastamisen jalkapallosta tennikseen. 

Tutustu MUGA-konseptiimme.

Tutustu MUGA-tuotevalikoimaamme.

 

Lisätietoja:

Kai Kulovaara, aluemyyntipäällikkö Lounais-Suomi, KOMPAN Suomi Oy, puh. 0445685935, s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Riku Johansson, aluemyyntipäällikkö pääkaupunkiseutu, KOMPAN Suomi Oy, puh. 0407799081, s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mikko Lahtinen, aluemyyntipäällikkö Keski-Suomi, KOMPAN Suomi Oy, puh. 0503072599, s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Saku Niemi, aluemyyntipäällikkö Pohjois-Suomi ja Pohjanmaa, KOMPAN Suomi Oy, puh. 0503395438, s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sauli Sivonen, aluemyyntipäällikkö Itä-Suomi, KOMPAN Suomi Oy, puh. 0503792838, s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kalle Tommila, Sales Consultant, tuotemyynti, KOMPAN Suomi Oy, puh. 0449955969, s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

 

 

Nykyisin on noussut yhä vahvempaan suosioon hankkia koulun pihalle sekä ulkoliikunta- että leikkivälineitä. Tällä tavoin pystytään sekä huomioimaan eri-ikäiset oppilaat, että mahdollistamaan monipuolisempi liikkuminen välitunneilla.

Related News