Uusi ELEMENTS™ - Täynnä leikkimahdollisuuksia

Uudet ELEMENTS™ -ratkaisut kannustavat lapsia aktiivisuuteen ja kehittävät tärkeitä elämäntaitoja fyysisen leikin avulla. Vuorovaikutteinen leikki ja vatsanpohjasta ottavat leikkitoiminnot ovat fyysisen leikin suurimpia motivaattoreita. Uudet ELEMENTS™ -ratkaisut ovat täynnä juuri sellaisia leikkitoimintoja!

Uusi ELEMENTS™-sarja on jaettu 3 ikäryhmään - jokainen muodostaa leikkimaailman, joka on täynnä ikäryhmälle sopivia leikkitoimintoja. TOTS (1-4), GROW (2-6) ja GO (6-12).

Uusi ELEMENTS™ TOTS & GROW sisältää vuorovaikutteisia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia leikkivälineitä, joista muodostuu turvallinen ja aktiivinen leikkimaailma. Leikkivälineet kannustavat lempeästi lapsia laajentamaan näköpiiriään, olemaan aktiivisia ja kehittämään uusia taitoja leikin kautta.

ELEMENTS™ GO on suunniteltu myös herättämään lasten luovuutta ja innovatiivista ajattelua niin sanotun 360-leikin avulla. Sarjan kaarevat paneelit mahdollistavat kiipeilyn rakennelman ulkopuolella ja rauhallisemman leikin sisäpuolella. 

 

LEIKKIÄ KAIKILLE 

Uudet ELEMENTS™ -ratkaisut tarjoavat leikkiä kaiken kykyisille. Kaikkien on mahdollista päästä leikkirakenteeseen vaihtelevien leikkiaktiviteettien äärelle useiden maan tasolla sijaitsevien aktiviteettien ansiosta. Rampin sisältävät ratkaisut mahdollistavat pyörätuolilla kulkevien pääsyn leikkirakenteeseen, jossa he voivat leikkiä vierekkäin ystäviensä kanssa. Ramppien ylimääräinen leveys antaa tilaa myös lapsen mukana kulkevalle hoitajalle. 

Suunniteltu tuomaan WOW-efekti

Uusi ELEMENTS™ sopii esteettisesti ympäristöönsä. Luonnonmukaiset muodot, kirkkaat värit ja avoin muotoilu kutsuu lempeästi ja samalla epätavanomaisesti lapset leikkiin jo kaukaa.

Valitse ikäryhmä klikkaamalla 

1-4.png

Uusi ELEMENTS™ TOTS kannustaa pienimpiä lapsia fyysiseen aktiivisuuteen. Vuorovaikutteisten elementtien ja vatsanpohjasta ottavien leikkitoimintojen avulla taaperot pääsevät tutustumaan ympäröivään maailmaan, olemaan aktiivisia ja oppimaan uusia elämäntaitoja.

Lue lisää

2-6.png

Uusi ELEMENTS™ GROW tarjoaa vaihtelevaa, vuorovaikutteista ja pomppivaa leikkiä. GROW-sarja on pomppivan leikin aloittaja ja siinä on paljon erilaisia pomppivia ja hauskoja leikkitoimintoja.

Lue lisää

6-12.png

Uusi ELEMENTS™ GO on ainutlaatuinen aktiivisen leikin aloittaja kouluikäisille lapsille. Turvalliset ja haastavat leikkitoiminnot saavat lapset leikkimään ja olemaan fyysisesti aktiivisia tuntikausia ja haluamaan tulla takaisin leikkimään yhä uudelleen.

Lue lisää

Leikkiä sinun tavallasi 

Uusi ELEMENTS™ on suunniteltu erittäin joustavaksi leikkiratkaisuksi, jossa on paljon erilaisia kustomointi- ja räätälöintimahdollisuuksia.

Älykkään ELEMENTS™-tuotekonfiguraattorin avulla voit lisätä, poistaa ja muuttaa leikkitoimintoja, materiaaleja, asennusvaihtoehtoja ja väriteemoja suunnitelmaasi ja haluamaasi ympäristöön sopivaksi.

Lisää tietoa saat katsomalla alla olevan videon.

 

Testattua ja todistettua leikkiarvoa 

Lapset ovat leikin todellisia asiantuntijoita. Kuten aina, KOMPAN Play Institute on testannut uusia ELEMENTS™-leikkitoimintoja yhdessä lasten kanssa.

Tutustu lasten kanssa tehtyihin testeihimme katsomalla video.

"Vuorovaikutteinen leikki ja vatsanpohjasta ottavat leikkitoiminnot ovat fyysisen leikin suurimpia motivaattoreita. Uudet ELEMENTS™ -ratkaisut ovat täynnä juuri sellaisia leikkitoimintoja kannustaen lapsia olemaan aktiivisia jännittävien ja vuorovaikutteisten leikkien avulla – nuorimmista vanhimpiin." 

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Instituten johtaja

Tehty kestämään 

Uudessa ELEMENTS™-sarjassa käytetään vain ilkivaltaa ja käyttöä erittäin hyvin kestäviä materiaaleja, jotka saavat leikkipaikan kestämään ja näyttämään hyvältä pitkän aikaa. 

Kaikki tolpat ovat galvanoituja ja jauhemaalattuja tehden niistä erittäin korroosion kestäviä.

Paneelit ja katot ovat saaneet suurimman UV-stabilisaation, jolloin ne eivät haalistu auringossa.

Alustat ja tasot ovat valmistettu 18 mm:n paksuisesta alumiinirungolla tuetusta korkeapainelaminaatista, mikä tekee niistä erittäin kestäviä käytössä.

Köydet ovat teräsvahvisteisia ja erittäin vandalismin kestäviä, ja niitä on mahdotonta käyttää puhki.

Sarjalla on 10 vuoden varaosatakuu.

TARVITSETKO APUA?

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja autamme sinua koko projektin ajan.

1 Left section
2 Right section