North Tampa Christian Academy

Leikkipaikka osana oppimista

Usein leikkipaikat lisätään olemassaoleviin suunnitelmiin, mutta North Tampa Christian Academyn tapauksessa mahdollisuus päästä hankkeen alkuun mukaan mahdollisti KOMPANille vaikuttamisen oppimiskokemukseen. Floridan uusi koulu poikkesi perinteisestä suunnittelusta, kun heidän tilaamat arkkitehdit ottivat vallankumouksellisen lähestymistavan luokkahuoneisiin ja tilaan. Kun projekti esitettiin KOMPANin suunnitteluryhmälle, he tarttuivat tilaisuuteen liittää leikkipaikka osaksi koko oppilaitosta. Oppiminen ei yhtäkkiä pysähtynytkään ulko-ovelle, vaan se laajeni ulos.

Aktiivista leikkiä ja aktiivista oppimista

Tampa-projekti sisältää monia toimintoja KOMPANin laajasta leikkivälinevalikoimasta. Luonnonmukaisilla Organic Robinia -leikkivälineillä on tärkeä rooli futurististen luokkahuoneiden ja ulkotilojen luonnon yhdistämisessä. Metsäjärven vene ja Noidan tuplatornilinnake stimuloivat nuorten mielikuvitusta, kun taas Löytöretkeilijän kupoli 360 asteen sisäänkäynnillä ja liuku-uloskäynnillä tarjoaa fyysisempää tekemistä energisemmille leikkijöille. Leikkipaikan magneetti, Supernova, houkuttelee pieniä ryhmiä, jotka oppivat kommunikoimaan tasapainon kautta.

Fyysisyyttä kehittävä

Emotionaalisuutta kehittävä

Kognitiivisuutta kehittävä

Luovuutta kehittävä

TampaHori1web.jpg

TampaHori2webresized.jpg

TampaHori3web.jpg

Me haluamme leikistä ja oppimisesta aktiivista . . . . itse asiassa, meidän mielestämme nämä leikkipaikat ovat oppimisympäristöjä.

Orton Varona

Rehtori

North Tampa Christian Academy

North Tampa Christian Academy

Florida, Tampa , USA