Novrupvejin päiväkoti

Leikkipaikka, joka antaa lapsille valmiuksia esikouluun

Kaksi vuotta sitten Novrupvejin päiväkodin työntekijöillä oli suuri työ edistää lasten fyysisten taitojen kehitystä valmistellakseen heitä esiopetukseen. Kuitenkin, kun he korvasivat vanhan leikkipaikkansa uudella KOMPANin leikkivälineitä sisältävällä leikkipaikalla, kaikki muuttui. Uusi leikkikenttä kehittää lasten fyysistä, sosiaalista ja kognitiivista taitoja joka päivä.

Päiväkoti suunnitteli yhdessä KOMPANin kanssa värikkään ja elinvoimaisen leikkipaikan, jossa on ikätasolle sopivia välineitä, jotka parantavat lasten karkeamotorisia taitoja. Aina kun lapset menevät ulos leikkimään, heitä odottaa iloiset värit ja hauska toiminta. Leikkikenttä tarjoaa lapsille erinomaiset mahdollisuudet roolileikkiin, mikä auttaa heitä kehittämään viestintätaitoja sekä kognitiivisia taitoja. Maailman kokeminen leikin kautta antaa lapsille tarvittavat sosiaaliset taidot, joita tarvitaan esikoulussa. Uusi leikkipaikka on saavuttanut suuren suosion sekä lasten että työntekijöiden keskuudessa, ja he nauttivat sen käytöstä joka päivä.

Tavoitteena karkeamotoristen taitojen kehittäminen

Novrupvejin päiväkodin värikäs leikkipaikka ihastuttaa sekä lapsia että työntekijöitä. Leikkialueella on monenlaisia hauskoja ja ikäryhmälle sopivia aktiviteetteja, jotka haastavat nuoret lapset kehittämään tärkeitä fyysisiä taitoja. Leikkitorni tarjoaa lapsille aktiviteetteja, joissa tarvitaan karkeamotorisia taitoja, kuten tasapainottelua huojuvalla sillalla kävellessä ja liukumäkeä alas laskiessa. Spicalla pyöriminen kehittää lasten tasapainoa ja Spican vauhdin hallitseminen auttaa heitä ymmärtämään oman kehon voimaa. Työpaja ja verstas sekä leikkimökki kehittävät lasten sosiaalisia ja luovia taitoja - niissä mikä tahansa on mahdollista ja on vain lasten mielikuvituksesta ja luovuudesta kiinni, mitä roolia he haluavat leikkiä.

Kognitiivinen

Luova

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Welcome.jpg

little duckling.jpg

sunflower swing.jpg

Jestas! Olemme niin iloisia, että teimme tämän.

Daniel Rasmussen  

Johtaja  

Novrupvejin päiväkoti  

Novrupvejin päiväkoti

Jylland , Esbjerg 6705, Tanska