Päiväkoti Yliskylä, Helsinki

Uniikki luonnonmukainen päiväkodin leikkipiha

Helsingissä sijaitsevan Päiväkoti Yliskylän pihalta löytyvien puisien Robinia-leikkivälineiden luonnonmukainen ilme tekee pihasta uniikin ja viihtyisän paikan leikkiin ja oleskeluun. Puun luonnollisia muotoja hyödyntävät leikkivälineet houkuttelevat lapsia tutustumaan materiaaleihin ja toimintoihin. Pihalta löytyy päiväkoti-ikäisille lapsille monenlaista puuhaa, joissa lapset pääsevät haastamaan itseään ja kehittämään tärkeitä taitoja yhdessä kavereiden kanssa hauskalla tavalla.

Päiväkoti Yliskylä_Helsinki_FI_NRO105_NRO703_NRO904_NRO401_NRO212_social.jpg

Hauskaa, ikätason mukaista haastetta

Päiväkodin pihalta löytyy laaja valikoima erilaisia Robinia-tuotesarjan leikkivälineitä sekä Corocord-kiipeilyverkko. Välineissä lapset pääsevät leikkimään ja liikkumaan monin eri tavoin: kiipeilemään, tasapainoilemaan, keinumaan, liukumaan, ryömimään, roikkumaan ja hyppimään, mikä on tärkeää fyysisten ja motoristen taitojen kehittymiselle. Leikkivälineet, kuten leikkimajat, tuplatorni ja jousikeinuhahmot rohkaisevat lapsia sosiaalisiin mielikuvitusleikkeihin, jotka tukevat kielen ja luovuuden kehittymistä sekä sosiaalisten taitojen oppimista.

Fyysisyyttä kehittävä

Emotionaalisuutta kehittävä

Kognitiivisuutta kehittävä

Luovuutta kehittävä

Päiväkoti Yliskylä_Helsinki_FI_NRO703_slide_thrill_fun.jpg

Päiväkoti Yliskylä_Helsinki_FI_NRO904_NRO703_swing.jpg

Päiväkoti Yliskylä_Helsinki_FI_COR302811.jpg

Pihalla on lapsille monenlaista puuhaa ja lapset viihtyvät siellä tosi hyvin. Tyylikkäät ja luonnolliset välineet tekevät pihasta uniikin, sillä harvassa päiväkodissa on puisia leikkivälineitä. 

Anna Korhonen

Varajohtaja, Päiväkoti Yliskylä