Parc Monceau

Pariisin keskellä sijaitseva puisto on paikka rentoutumiseen ja hauskanpitoon.

On täysin asianmukaista, että Pariisissa sijaitseva Parc Monceau on KOMPAN-leikkipaikka. Jos 1800-luvun puistosta vastaava arkkitehti Louis Carmontelle olisi vielä elossa, KOMPAN rekrytoisi hänet. Hänen näkemyksensä virkistystilasta ja siitä, miten ihmiset voivat saada siitä kaiken irti, heijastavat tämän päivän suunnittelijoiden näkemyksiä. Pariisin 8. kaupunginosan lapset olisivat samaa mieltä. Leikkikenttä on arvokas lisä puistoon, joka oli aiemmin merkittävä sen mielenkiintoisten fantasiatalojen kokoelmasta.

Tutustu puistoon alla olevasta videosta.

Leikin riemua pariisilaisessa puistossa

Parc Monceaun leikkipuiston toiminnoissa on suunnitellusti uutuusarvoa lähialueen lapsille, jotka ovat tottuneet kävelemään portaita omassa asunnossaan. Karusellit, jousikeinut ja keinut vaativat erilaista liikettä ja kupolimaisessa kiipeilyverkossa vapaasti liikkuminen antaa heille mahdollisuuden kehittyä ja ilmaista itseään eri tavoin. Leikkipuistoon on suunnitelu eri alueita, jotka kukin keskittyvät tiettyyn leikkiarvoon. Yhdellä alueella taaperot voivat leikkiä rauhallisesti ja toisella alueella vanhemmat lapset voivat vapaasti villiintyä. Parc Monceau on julkinen puisto, jossa koko perhe voi pitää hauskaa.

Fyysisyyttä kehittävä

Emotionaalisuutta kehittävä

Kognitiivisuutta kehittävä

Luovuutta kehittävä

Social play in Parc Monceau

Imaginary play in Parc Monceau

On tarpeen ... säilyttää alkuperäinen viehätysvoima ... ja uudistaa se vaihe vaiheelta, jotta kävijä haluaa palata puistoon joka päivä ja tuntee sen omakseen. Todellista taitoa on tietää, miten kävijät saadaan viihtymään puistossa monipuolisten välineiden avulla.

Louis Carmontelle

Taiteilija, kirjailija ja arkkitehti, kertoo puiston suunnittelusta vuonna 1773.

Parc Monceau

Île-de-France, Pariisi 75008, Ranska