Erinomaiset puistot saavat kaikki leikkimään ja liikkumaan!

KOMPAN on jo yli 45 vuoden ajan kehittänyt yksilöllisiä ja innovatiivisia ratkaisuja julkisiin ulkotiloihin tukemaan paikallisia yhteisöjä, joista muodostuu hyvinvoivia yhteiskuntia.

Olemme kehittäneet valikoimaamme tutkimuksen ja osaamisen kautta sekä tiivissä yhteistyössä asiakkaiden ja käyttäjien kanssa, joten pystymme yhdessä kumppaneina laatimaan oikean ratkaisun juuri teille. Näin saamme kaiken ikäiset ihmiset leikkimään ja liikkumaan kaikkialla maailmassa! 

Kaikissa ratkaisuissamme yhdistyvät kiinnostava muotoilu, hyvä leikittävyys, tinkimätön turvallisuus, ainutlaatuinen innovatiivisuus ja kaikkien ottaminen leikkiin mukaan. KOMPAN ymmärtää, että kyvyiltään kaikenlaisille liikkujille sopivat leikkikentät ovat avainasemassa toimivissa yhteisöissä. KOMPANilla on laaja valikoima välineitä erilaisiin ympäristöihin, maalle ja kaupunkiin. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy sopiva tuotteiden ja maisemoinnin yhdistelmä kaikkiin ympäristöihin.

Tuotteemme ovat mahdollisimman korkealaatuisten materiaalien ansiosta helppohoitoisia ja kestävät kovaa kulutusta. Tämä pidentää kohteen käyttöikää huomattavasti ja suojaa laitteita mahdolliselta ilkivallalta. 

Ammattilaiskumppanina olemme mukana prosessissa alusta loppuun ja varmistamme tarvittavan tuen:

  • Konsultointi
  • Tekninen ja visuaalinen suunnittelu
  • Asennus
  • Ylläpito ja huolto

KOMPAN ymmärtää fyysisen aktiivisuuden ja leikittävyyden tärkeyden, ja lähestymistapamme ansiosta voimme tarjota julkisia tiloja, jotka vastaavat yhteisön tarpeita ja jotka edistävät käyttäjien terveyttä ja hyvinvointia vuosiksi eteenpäin.