Pysy kunnossa ja liikkuvana, ikäänny terveellisesti

Liikkuvuus- ja kuntoutusharjoittelun ansiosta

Fyysinen liikkuvuus on meille kaikille tärkeää ikääntyessämme. Jotta välttyisimme rajoitteilta, meidän on pidettävä kehomme liikkuvina ja mielemme vetreinä.

KOMPAN Stay Fit on suunniteltu edistämään aktiivista ja terveellistä ikääntymistä sekä tarjoamaan kuntoutusta ulkona, julkisessa tilassa.

TestingAbilities.png

KYKYJEN TESTAUS 

Tämä asema on tarkoitettu Istu ja nouse sekä TUG (Timed “Up and Go”) -testeihin. Keskellä oleva kaide ja pyöreä kädensija kääntymiskohdassa lisäävät turvallisuutta ja antavat lisätukea tarvittaessa.

PreventFalling.png

ESTÄ KAATUMINEN

Maastohaaste auttaa ehkäisemään iäkkäiden ihmisten kaatumista antamalla heille turvallisen mahdollisuuden harjoitella kävelemistä arkielämässä vastaan tulevilla pinnoilla ja esteiden yli.

GoodBalance.png

HYVÄ TASAPAINO JA VAHVAT NILKAT

Tasapainoaseman neljässä tasapainolaudassa on eri vaikeustasot. Neljän tasapainolaudan sijoittaminen ympyrään edistää sosiaalista vuorovaikutusta.

Stay Fit -seniorikuntoiluvälineet

KOMPAN Stay Fit -tuotesarja tarjoaa erilaisia kuntoiluasemia, jotka harjoittavat perustaitoja. Kaikki asemat perustuvat arkielämässä vastaan tuleviin aktiviteetteihin ja esteisiin. Perustaitojen parantaminen on tärkeää kaikissa elämänvaiheissa, joten KOMPAN Stay Fit on hyödyllinen kaikille käyttäjäryhmille.

 

Nouse turvallisesti bussiin

Reagoiva tasapainolauta kehittää reaktiokykyä ja tasapainoa epätasaisilla alustoilla. Arkielämässä tämä voi tarkoittaa esimerkiksi bussiin nousemista tai kävelyä liukkaalla pinnalla.

 

Portaita ylös ja alas

Portaat voivat olla hankalia iäkkäille ihmisille. On erittäin tärkeää harjoitella kävelemään turvallisesti portaissa. Porrasratkaisusta on saatavilla eri vaikeustasoja. Kaltevuus vaihtelee sekä myös käsikaiteiden antaman tuen määrä.

Tehty ulkotiloihin

KOMPAN Stay Fit -sarjassa on käytetty KOMPANin huolellisesti testattua perusrakennetta.

  • Tolpat on esisinkitty ja jauhemaalattu. 
  • Käsikaiteet on kuumasinkitty 2 mm paksuudelta, joten ne ovat erittäin vahvat ja kestävät ilkivaltaa ja korroosiota. 
  • Tuotesarja on TÜV-sertifioitu.