Asiakkaita houkuttelevat leikkipaikat jälleenmyyjille

Retail-Segment---Section-1.jpg

 

Kun lapset leikkivät, vanhemmat voivat nauttia ostosten tekemisestä tai kahvihetkestä yhdessä. Monet yritykset tietävät, että hyvä leikkipaikka voi olla todella suuri tekijä lapsiperheiden viihtyvyyden kannalta. Se myös saa heidät palaamaan takaisin yhä uudelleen. Kun lapsilla on mukavaa, voivat aikuiset tehdä ostokset rauhassa ja nauttia kahvihetkestä yhdessä. Tämä kaikki on hyväksi perheille, sekä myös yrityksille – oli kyseessä sitten ostoskeskus, ravintola tai mikä vain paikka mihin halutaan asiakkaita.

KOMPAN tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja jälleenmyyjille, jotta sinulla on mahdollisuus luoda täydellinen leikkipaikka. Sellainen joka sopii sinun ympäristöön ja estetiikkaan, sekä auttaa lapsia viihtymään pidempään.

Ostoskeskus

Australialainen ostoskeskus, Westfield North Lakes, on luonut mahtavan leikkipuiston, jonka teema on vedenalainen maailma. Puisto itsessään tarjoaa jo upean vierailukohteen. Inspiraation teemaan toi lähialueella sijaitseva Moreton Bayn rantaviiva ja sen ekosysteemi. Lapset ja heidän vanhempansa voivat pitää ansaitun levähdystauon shoppailusta puistossa ja mukavana lisänä, asiakkaat pysyvät ostoskeskuksessa pidempään.

Vieraile Westfield North Lakesissa

Ravintola

Kuuluista ravintola Sansibar saksalaisella Sylt saarella on suosittu sen eksklusiivisuudesta ja ruoan laadusta, sekä tunnelmasta. Tämän lisäksi on vielä yksi vetonaula, joka on etenkin perheiden mieleen – valtava Robinia leikkipuisto. Sansibarin omistajat ovat olleet jo kauan tekemisissä KOMPANin kanssa ja päättivät uudistaa edellisen KOMPAN leikkipuistonsa. Uusi luonnonmukainen teema sulautuu hyvin hiekkadyynimäiseen ympäristöön.

Inspiroidu Sansibarin leikkipuistosta

Viihdekeskus

Exscape viihdekeskuksessa Englannissa on paljon jännittävää sisältöä, mutta ulkopuoli ei aina vastannut sisätiloja. Isolla ja värikkäällä leikkipuistolla varmistettiin, että tekemistä on kaiken ikäisille ja kykyisille lapsille. Se sopii myös täydellisesti Xscapen teemaan.

Muuta tyhjä tila leikkitilaksi

Ostoskeskus

Moiselles-Domont ostoskeskus Pariisin lähellä teki shoppailusta ainutlaatuisen kokemuksen uudella leikkipuistolla. Neljän ja puolen miljoonan vierailijaluvulla vuodessa he halusivat korostaa asiakaskokemusta heille joilla on lapsia, sekä rakentaa maamerkin, jonka lapset näkevät jo parkkipaikalta asti.

Paranna asiakaspolkua