Savarin leikkipaikka, Ylivieska

Näyttävä kiipeilyverkko on kaikenikäisten leikkiuniversumi

Ylivieskan kaupunki halusi Savarin liikekeskusten läheisyydessä olevalle puistoalueelle näyttävän leikkivälineen, joka toimisi katseenvangitsijana ja houkuttelisi lapsiperheitä vierailemaan leikkipuiston lisäksi myös läheisissä kaupoissa. Ajatus yhdestä näyttävästä tuotteesta heräsi Nallikarin uimarannalla sijaitsevasta näyttävästä kiipeilyverkosta. Tämä KOMPAN Design Studion suunnittelema uniikki kiipeilyverkko sisältää monia hauskoja lisäosia ja se on usein täynnä kaikenikäisiä leikkijöitä taaperoista teini-ikäisiin - ja jopa aikuisetkin innostuvat usein kokeilemaan siinä kiipeilytaitojaan yhdessä lasten kanssa. Valaistu kiipeilyverkko on suunniteltu rakenteeltaan sellaiseksi, että sitä voi käyttää turvallisesti niin nuoret kuin vanhemmatkin lapset.

Corocord-kiipeilyverkko_Ylivieska_FI_COR-CUSTOM_rope hammock.jpg

Lisäosilla loputtomasti hauskaa haastavaa leikkiä

Harvat leikkitilat kannustavat lapsia liikkumaan kaikkiin suuntiin samalla tavalla kuin tämä suuri ja näyttävä Avaruusverkko. Se sisältää runsaasti hauskoja lisäosia, kuten trampoliinin, membraani-istuimia ja -majoja, 3-metrisen liukumäen, heilurikeinuja, liaaneja, korkkiruuviköysiä, riippumaton sekä pienille lapsille soveltuvan membraaniliu'un. Se vie lapset seikkailulle kolmiulotteiseen maailmaan, josta jokainen löytää ikäryhmälleen sopivaa toimintaa. Monipuolisilla lisäosilla varusteltu kiipeilyverkko tarjoaa monipuolisesti kiipeilyä, keinumista, liukumista, hyppimistä, pomppimista ja tasapainottelua, joka kehittää tärkeitä fyysisiä ja motorisia taitoja, kuten ketteryyttä, tasapainoa ja koordinaatiota. Membraani-istuimet ja -majat tarjoavat levähdyspaikan, joihin voi kokoontua yhdessä kavereiden kanssa. Samalla tärkeät sosiaaliset taidot, kuten vuorottelu- ja seurustelutaidot, kehittyvät.

Kognitiivinen

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Corocord-kiipeilyverkko_Ylivieska_FI_COR-CUSTOM_pendulum seat_happy_social.jpg

Corocord-kiipeilyverkko_Ylivieska_FI_COR-CUSTOM_ParkRec.jpg

Corocord-kiipeilyverkko_Ylivieska_FI_COR-CUSTOM.jpg

Kiipeilyverkko on ollut kovassa käytössä ja käyttäjien palaute on ollut positiivista. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Kalle Kopakka

Työnjohtaja, Ylivieskan kaupunki