Schwäbisch Gmünd, Saksa

Leikkiä Schwäbisch Gmündin kattojen yllä

Saksan Schwäbischin Gmündin kaupungissa KOMPAN onnistui kahdessa haasteessa: toteuttamaan lasten unelman valtavasta liukumäestä ja integroimaan leikkipaikan erityiseen ympäristöön - metsäiseen kukkulaan, jossa on olutpuutarha. Tuloksena oli uusi maamerkki 60 000 asukkaalle, ainutlaatuinen kohokohta - yhdeksän metriä korkea kuutiotorni. KOMPAN-ratkaisussa on monia jännittäviä elementtejä, kuten kiipeilyverkkoja, jotka ovat taatusti hauskoja ja haastavia. Kuplaikkunoiden ja kaksi ylintä tasoa yhdistävän vaijerirunkotunnelin kautta lapset voivat ihailla ainutlaatuisia näkymiä kaupungin kattojen yli. Joten jännittävä kiipeily torniin on ehdottomasti sen arvoista!

Mutta lapset eivät ole ainoita, jotka ovat innostuneita uudesta seikkailusta. Schwäbisch Gmündin yhteisölle leikkikenttä tuo uutta hyötyä olutpuutarhaan, koska se on ihanteellinen paikka miellyttävään kokoontumiseen paikallisille asukkaille ja uteliaille kaupungin vierailijoille.

Kehittäviä leikkihaasteita

Lapset voivat löytää Kuutiotornin neljältä tasolta erilaisia haasteita, joissa kiipeilyelementit on integroitu siten, että huipulle kiivetessään lapset testaavat eri aistejaan ja lihaksiaan. Esimerkiksi kiipeilyverkko ja tunneli harjoittavat liikkuvuutta, lihaksia ja ristikkäiskoordinaatiota. Mutta KOMPAN ei kiinnitä huomiota ainoastaan fyysiseen ja kognitiiviseen kehitykseen. Myös sosiaalis-emotionaalinen kehitys on tärkeää.

Korkeus tarjoaa henkisen haasteen, jonka lapset voivat kohdata. Vaijerirunkotunnelin läpi kulkeminen vaatii rohkeutta. Jyrkkä nousu avoimessa tilassa harjoittaa tilanhahmotuskykyä. Joko yksin tai tiimityöskentelyn kautta, jännitys elementtien hallitsemisesta korkealla lisää lasten itsetuntoa. Ylös päästyään he voivat olla ylpeitä itsestään ja nauttia upeasta näköalasta. Lopuksi on aika palata takaisin maahan täydellä nopeudella ja uusi kiipeilyseikkailu voi alkaa.

Kognitiivinen

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Schwäbisch-Playground-horizontal-2-.jpg

Schwäbisch-Playground-horizontal-1-.jpg

Schwäbisch-Playground-horizontal-3-.jpg

Kun olet rohkea, se on välittömästi hauskaa - sitten haluat tehdä sen uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Zehra ja Milena

leikkisät lapset

Schwäbisch Gmünd, Saksa

Baden-Württemberg., Schwäbisch Gmünd , Saksa