Uutta Street Workout- ja kehonpainoharjoitteluun

Asiantuntijoiden innoittama - suunniteltu kuntoilun harrastajille

Street workout- ja kehonpainoharjoittelun suosio kasvaa jatkuvasti.

Tämä laji on saamassa yhä enemmän jalansijaa erityisesti nuorten keskuudessa, joten street workout- ja kehonpainoharjoitteluvälineille on tarvetta koulujen pihoilla, puistoissa ja miksei myös kadunkulmissa.

KOMPANin uudet street workout- ja kehonpainoharjoitteluratkaisut tarjoavat lukuisia kuntoilumahdollisuuksia yhdessä rakenteessa. Niiden tilantarve on pieni, joten ne sopivat hyvin alueille, joissa tila on rajallinen. 

Uusia ominaisuuksia käyttäjille

FSW_GripBar.png

Optimaalinen ote

Parhaan mahdollisen käsiotteen takaamiseksi leuanvetotangon paksuus on 32 mm. Tangon kartiomainen muoto ja teräsmateriaali varmistavat sen kestävyyden. 

FSW_WidePullUpBar.png

Erittäin leveät leuanvetotangot

138 cm leveissä leuanvetotangoissa on runsaasti tilaa tehdä dynaamisia liikkeitä ja sivuttain tehtäviä liikkeitä, kuten typewriter-leuanvetoja.

Uudet ratkaisut

1. Huipputason kehonpainoasema

Kymmenen erilaista kuntoilupistettä yhdessä välineessä. Tämä yhdistelmä tarjoaa upean street workout- ja kehonpainoharjoittelukokemuksen. Siinä on kaikki tärkeimmät elementit, jotta käyttäjät voivat vapauttaa luovuutensa.

2. Kompakti yhdistelmäpaketti

Seitsemän kuntoilupistettä yhdessä välineessä ja vain 41 m²:n alueella. Sisältää vinopenkin, nojapuut, punnerrustangot, puolapuut, ihmislipputangon ja leuanvetotangot.

3. Ihmislippu & käsilläseisontaseinä

Äärimmäisen haastava street workout- ja kehonpainoharjoitteluliike. Seinä auttaa valmistautumaan tähän painovoimaa uhmaavaan, vaikuttavaan liikkeeseen.

4. Kolminkertaiset nojapuut

Kun lisätään kolmas nojapuu, kaksi ihmistä voi tehdä samaa liikettä kasvokkain. Nojapuut ovat erityisen korkealla, jotta niissä voi tehdä dippejä jalat suorina ja räjähtäviäkin liikkeitä.

NewStreetWorkoutSolutions.png