Valitse pienemmät hiilidioksidipäästöt KOMPANilta

Teemme mahdolliseksi vähentää hiilidioksidipäästöjä valitsemalla tuotteita, jotka ovat joko ”Born Green” tai ”Made Green”.  

Jotta lapsemme saisivat valoisamman tulevaisuuden, meidän kaikkien on kannettava vastuu hiilidioksidipäästöjen vähentämisestä. YK:n mukaan meidän on vähennettävä hiilidioksidia 45 % ennen vuotta 2030, jotta lämpötilan nousu pysyisi vain 1,5 asteessa.

Alallamme yli 80 % hiilidioksidipäästöistä tulee raaka-aineista, joten olemme päättäneet kohdata haasteet ensin ja tavoitteenamme on kehittää uusia kestävän kehityksen mukaisia raaka-aineita yhdessä toimittajiemme kanssa.

Tämän seurauksena KOMPAN voi nyt toimittaa täyden ratkaisun leikkikenttiä, jotka ovat joko Born Green tai Made Green.

Born Green -tuotteet on valmistettu luonnon omasta rakennusmateriaalista, kestävän metsätalouden puusta. Siksi niiden hiilidioksidipäästöt ovat erittäin alhaiset.

Made Green -tuotteista tehdään vihreitä, koska ne on valmistettu kulutuksen jälkeen kierrätetyistä materiaaleista, kuten valtamerijätteestä, käytetyistä tekstiileistä, elintarvikepakkausjätteistä, käytetyistä muovipusseista jne.

Uudet Made Green, GreenLine -tuotteemme vähentävät hiilidioksidipäästöjä 50 % verrattuna vuoden 2014 samanlaisiin tuotteisiin (riippuen valituista tuotteista).

Tämä tarkoittaa, että voit nyt tehdä vihreän valinnan, kun ostat leikkipaikan.

 

Tulevaisuuden kiertotalousleikkipaikka

KOMPAN on rakentanut ensimmäisen kiertotalousleikkipaikan, joita tulevaisuudessa tehdään enemmänkin. Käytimme valtamerijätettä, kierrätettyä kulutusmuovijätettä sekä tekstiilijätettä. Ja leikkipaikka on yhtä hauska kuin kaikki KOMPANin leikkipaikat. 


Vihreät uutiset

Materiaalimme

Toimitamme leikkikenttiä, jotka on valmistettu materiaaleista, jotka ovat joko Born Green tai Made Green.