Syltin leikkipuisto, Saksa

Kun vanhemmat nauttivat romanttisesta illallisesta, lapset pääsevät seikkailemaan leikkipuistossa

Saksan Sylt-saarella sijaitseva kuuluisa rantaravintola Sansibar on suosittu sen ylellisyyden, ruoan laadun ja tunnelman ansiosta. Mutta on toinenkin nähtävyys, joka kiinnostaa erityisesti perheitä - valtava Robinia-leikkipaikka. Kun vanhemmat nauttivat kauniista sijainnista viinilasillisen kera, perheen pienimmät pääsevät kokemaan uskomattomia leikkiseikkailuja.

Sansibarin omistajat ovat olleet pitkään tekemisissä KOMPANin kanssa ja päättäneet päivittää edellisen KOMPAN-leikkikentän meriteemalla, joka sopii täydellisesti hiekkaiseen ympäristöön. Leikkipaikalle lisättiin jännittäviä elementtejä, kuten ikoninen KOMPANin Supernova-karuselli ja Robinia-tutkimuslaiva. Vankasta robiniapuusta rakennettu leikkikenttä kestää saaren luonnonvoimat eikä se vaadi melkein mitään huoltoa kestävyytensä vuoksi.  

Leikkiseikkailu dyyneillä

Suurella alueella lapsilla on paljon löydettävää. Suuri Robinia-tutkimuslaiva tarjoaa tilaa merimiehille ja kutsuu lapset tutustumiskierrokselle. Kannella kiikarit ja tykit kannustavat esittävään leikkiin, joka harjoittaa kognitiivisia kykyjä, kuten kielitaitoa ja mielikuvitusta. KOMPAN on sisällyttänyt siihen myös fyysistä aktiivisuutta lisääviä elementtejä. Kiipeilytaitoja tarvitaan paitsi köysisiltaa ylittäessä päästäkseen perästä keulaan myös kiivetessä ylös kiipeilyseinää, joka ulottuu hiekan rajasta aluksen kannelle.

Muut kohokohdat, kuten köysirata, pesäkeinu ja KOMPANin ikoninen Supernova-karuselli, takaavat jännitystä ja toimintaa. Keinuessaan tai koittaessaan pysyä karusellin kyydissä lapset harjoittavat tasapainoa ja koordinaatiota. Olipa yksin tai yhdessä - hauskuus on taattu. Täydellinen puuha illallisen jälkeen.

Kognitiivinen

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Playground-Sylt_Detail_1.jpg

Playground-Sylt_Detail_2.jpg

Playground-Sylt_Detail_3.jpg

Leikkipaikka on otettu hyvin vastaan, perheet tulevat tänne erityisesti leikkipaikan takia. 

Herbert Seckler

Omistaja, Sansibar 

Sansibarin leikkipuisto, Sylt, Saksa

Schleswig-Holstein , Sylt , Saksa