Takuu

Meillä on alan parhaat takuut 

warranty1.jpg

ELINIKÄINEN* takuu

Kuumasinkityt osat

Ruostumattomat teräsosat 

EcoCore™ ja muut HDPE (suurtiheyspolyeteeni) -paneelit

 

warranty2.jpg

15 vuoden takuu

Robinia-puuosat

Korkeapainelaminaattiosat (HPL)

Alumiiniosat

 

warranty3.jpg

10 vuoden takuu

Sinkittyjen metalliosien tai alumiiniosien maalipinnat

Esisinkityt tolpat, joissa maalattu pintakerros

Sähkökemiallisesti galva­noidut metalliosat

Kiinteät muoviosat

Läpinäkyvät polykarbonaattiosat (PC)

Puu-muovi-komposiittiosat (WPC)

Siperianlehtikuusi, mänty ja muut puulajit

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut liukumäet 

Ontot muoviosat

Köydet ja kiipeilyverkot

warranty4.jpg

5 vuoden takuu

Hartsipinnoitetut vanerilevyt

Jouset ja kuulalaakeriosat

Graafiset tulosteet läpinäkyvillä PC-paneeleilla

Betoniosat

FLEXOTOP-turva-alustan käyttämätön pintakerros 

Galaxy-liitäntäpallot

Warranty5.jpg

2 vuoden takuu

Liikkuvat muovi- ja metalliosat

Kumimembraanit 

Näytöt ja elektroniset komponentit

FLEXOTOP-turva-alustan kierrätetty pintakerros

FLEXOTOP-turva-alustan pohjakerros

Aurinkopurjeet ja muut suojat

 

Takuusuoja

Tämä takuu koskee KOMPANin tuotteita ja varaosia yllä mainittujen ajanjaksojen ja materiaali- sekä osatyyppien mukaisesti rajattuna. Takuuaika alkaa tuotteen ostopäivästä KOMPANilta. Takuu kattaa ainoastaan materiaalit. Takuussa KOMPANin vastuu rajoittuu viallisten osien korjaamiseen tai vaihto-osan toimittamiseen maksutta, KOMPANin harkinnan mukaan. Vialliset elektroniset komponentit toimitetaan ja vaihdetaan veloituksetta hyväksytyn KOMPAN ICON -asentajan toimesta.

 

Asianmukainen asennus ja huolto

Takuu on voimassa vain, jos tuotteet on asennettu oikein KOMPANin antamien ohjeiden mukaan ja jos ne on huollettu oikein KOMPANin huolto-ohjeiden mukaisesti. ICON-elektroniikkakomponenttien takuu on voimassa vain, jos tuotteet on asentanut KOMPANin hyväksymä ICON-asentaja.

 

Takuun rajoitukset 

Takuu ei koske onnettomuuksista aiheutuvia vaurioita, laiminlyöntiä, huolimattomuutta, normaalia kulumista, metalliosien pintaruostetta, pintojen haalistumista ja muita kosmeettisia seikkoja eikä väärinkäytöstä tai ilkivallasta johtuvaa heikkenemistä. Puuosissa tapahtuu ajan myötä luonnollisia muutoksia. Niitä pidetään kosmeettisina seikkoina, eivätkä ne kuulu takuun piiriin.

 

Veden äärellä olevat leikkivälineet 

Tuotteet, jotka ovat asennettuna kosketuksessa kloori- tai suolaveden kanssa (vesipuistot) tai asennetaan alle 200 metrin etäisyydelle rannasta, eivät kuulu KOMPANin korroosiovauriotakuun piiriin.

Erikoistuotteilla (joita käsitellään räätälöityjen tuotteiden osastojen kautta ja jotka on päivitetty korroosioluokkaan C4), jotka asennetaan alle 200 metrin etäisyydelle rannasta, on viiden vuoden korroosiovauriotakuu.
Klikkaa tästä lukeaksesi lisää suojauksesta rannikko-olosuhteita vastaan

 

Yhteistyökumppaneiden tuotteet ja palvelut

KOMPAN toimittaa muitakin kuin KOMPAN-merkkisiä tuotteita ja asennuspalveluita. Sertifioidut yhteistyökumppanit toimittavat nämä tuotteet ja palvelut. Yleinen KOMPAN-takuu ei kata yhteistyökumppaneiden tuotteita tai palveluita, joilla saattaa olla omat takuuehtonsa. KOMPAN toimittaa tiedot näistä takuista mahdollisuuksien mukaan.

 

Rahti ja varastointi

Globaalit kuljetus- ja logistiikkapalvelut hoitaa KOMPANin valitsema huolitsija. Tuotteita tai niiden osia ei saa säilyttää ulkotiloissa ennen asennusta ja ne on pidettävä kuivina.

*KOMPANin elinikäinen takuu on voimassa tuotteen elinkaaren ajan, eli kunnes tuote puretaan ja/tai otetaan pois käytöstä. Lisäksi KOMPANin yleiset ehdot ja toimitusehdot täydentävät tätä takuuta.