Tallinnan Linna

Rakennettu tornien kaupungille

Rakennettu tornien kaupungille

Tallinna on Euroopan parhaiten ylläpidetty keskiajan kaupunki. Sen monet linnat toimivat inspiraationa leikkipaikalle, joka jatkaa Viron pääkaupungin teemaa. KOMPAN loi Tallinnalle uniikin 10 metrisen Robinia linnan. Se on KOMPANin suurin Robinia linna maailmassa ja todella uskomaton leikkipaikka, joka sopii täydellisesti Tallinnaan.

Kaikille osallisille oli suuri ilo nähdä linna nousevan korkeuksiin. Sen suuren koon vuoksi oli mahdotonta koota osia valmiiksi tehtaalla, joten kaikki odottivat innolla rakennusprosessia Tallinnassa.

Leikkipuisto, joka saa lapsissa ja vanhemmissa aikaan VAU-efektin!

Leikkipuisto, joka saa lapsissa ja vanhemmissa aikaan VAU-efektin!

Linna lumoaa niin lapset kuin vanhemmatkin sen suurella koolla ja monilla leikkimahdollisuuksillaan tunneiksi. Linnassa on monia elementtejä, jotka mahdollistavat eri ikäisten lasten leikin. Se kutsuu roolileikkiin, jossa prinsessat ja prinssit valtaavat linnan kiipeämällä verkkoa ja kiipeilyseiniä pitkin sen torniin. Korkealla tornissa odottaa vatsanpohjaa kutittava matka alas isoa liukumäkeä pitkin! Linna harjoittaa fyysisiä taitoja kuten ristikkäiskoordinaatiota, tasapainoa, sekä tilanhahmotusta. Sosioemotionaaliset taidot vahvistuvat myös leikissä, kuten yhteistyö ja kielenkehitys.

Kognitiivinen

Luova

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

tallinn-castle,-horizontal-1.jpg

tallinn-castle,-horizontal-2.jpg

tallinn-castle,-horizontal-3.jpg

Halusimme tehdä jotakin ainutlaatuista, jotakin jota ei ole aiemmin tehty.

Merle Karro-Kalberg 

Maisema-arkkitehti