Viihtyisä taloyhtiön piha houkuttelee ostajia ja lisää yhteisöllisyyttä

Piha on suurin yksittäinen asunnon ominaisuuksiin liittyvä tekijä, joka vaikuttaa ostopäätökseen (Lähde: Etuovi.com). Varsinkin kaupungeissa, joissa rakentaminen tiivistyy ja asunnot pienenevät, ihmiset viettävät aikaa enemmän yhteistiloissa, jolloin niiden merkitys asumisviihtyvyyteen kasvaa. Taloyhtiön piha-alueeseen kannattaa siis investoida, sillä se vaikuttaa loppukädessä taloyhtiön arvoon ja asunnon myyntihintaan.

Piha-alueen suunnittelussa kannattaa huomioida muutkin kuin perheet, joissa on pieniä lapsia. Yhteisöllisyyden ennustetaan vahvistuvan taloyhtiöissä jatkossakin, jolloin piha-alueista tulee entistäkin tärkeämpiä kohtaamispaikkoja taloyhtiöiden asukkaille. Piha-alueen suunnittelussa kannattaa siis huomioida asukkaiden ikäjakauma ja valita sen pohjalta ratkaisu, joka palvelee mahdollisimman montaa asukasta. Leikkivälineiden lisäksi pihalle voi sijoittaa esimerkiksi ulkokuntoiluvälineitä nuorille ja aikuisille sekä penkkejä senioreille.  

Leikkipaikan rakentaminen saattaa kuulostaa helpolta, mutta se voi olla hyvin monimutkaista. KOMPAN on valmiita poistamaan taakan harteiltasi ja olemaan kumppanisi tässä prosessissa. KOMPAN auttaa sinua löytämään parhaat tuotteet ja parhaat ratkaisut itsesi, käyttäjien ja leikkipuiston kannalta. Me varmistamme, että taloyhtiön leikkipaikka on turvallinen ja mieluisa paikka, jossa viihtyy pitkään.

Valmiit piharatkaisut taloyhtiöihin

Suunnittelun helpottamiseksi tarjoamme 4 valmista taloyhtiöiden erilaisiin tarpeisiin sopivaa piharatkaisua erikoishintaan. Tutustu piharatkaisuihin klikkaamalla ratkaisun kuvaa:

Taloyhtiön piha, yhteisöllinen_250x250px.jpg Taloyhtiön piha, perinteinen_250x250px.jpg Taloyhtiön piha, moderni_250x250px.jpg Taloyhtiön piha, luonnonmukainen_250x250px.jpg

Tai tutustu sähköiseen esitteeseemme tästä.

Rakentajan muistilista

  • Muista EN-turvastandardien mukainen turva-alusta
  • Huomioi leikkivälineiden turva-alueet toisiinsa sekä esim. seinään tai aitaan nähden
  • Ota käyttäjien ikä huomioon leikkivälineitä valittaessa
  • Valitse pihakalusteet ja leikkivälineet niin, että ne sopivat myös ympäristöön

KOMPAN - Yhdeltä toimittajalta kaikki mitä tarvitset

Saat KOMPANilta yhdellä tilauksella kaiken: leikkivälineet, ulkokuntoiluvälineet, pihakalusteet, alustamateriaalit ja asennuksen. Tuotteet suunnittelee KOMPAN Play Institute, joka on kansainvälinen leikin ja kasvatuksen ammattilaisten tutkimusverkosto. Suunnittelun pohjana on tieteellinen tutkimustieto ja uudet tuotteet testataan käyttäjillä ennen markkinoille saattamista. 

KOMPAN käyttää välineissä korkealuokkaisia ja mahdollisimman huoltovapaita materiaaleja. Tämän vuoksi annamme tuotteillemme luokkansa parhaan takuun. Näin varmistamme hankinnan edullisuuden myös käytön aikana sekä loppuasiakkaan tyytyväisyyden. Kun sijoitat laatuun, säästät huoltokustannuksissa. Katso takuuehdot täältä.

Vaikka kohteeseen ei olisikaan suunniteltu KOMPANin välineitä, kannattaa silti pyytää meiltä tarjous vastaavista välineistä. Tarvittaessa toimitamme pihan 2D- ja 3D -suunnitelmakuvat veloituksetta ja tarjoamme tukea vaihtoehtoisen tarjouksen esittelyssä loppuasiakkaalle.

KOMPAN toimittaa tuotteet aina sovitusti ja varmistaa, että kaikki tavarat saapuvat työmaalle ajoissa. KOMPANin leikkivälineet suunnitellaan mahdollisimman helposti asennettaviksi. Lisäksi kuvalliset asennusohjeet helpottavat ja nopeuttavat asennustöitä. Tarvittaessa voit tilata meiltä välineiden asennuksen, joka sisältää asennuskuoppien kaivamisen, välineiden asennuksen, tarvittavan betonoinnin ja pinnan tasauksen. 

KOMPAN-tuotteiden varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla vähintään 10 vuoden ajan tuotteen valmistuksen loputtua. Voit tilata varaosia suoraan helppokäyttöisen varaosatyökalumme avulla, joka löytyy täältä

TARVITSETKO APUA?

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja autamme sinua koko projektin ajan. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puh. 020 734 1180 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1 Left section
2 Right section
3 Full width