Viihtyisä taloyhtiön piha houkuttelee ostajia ja lisää yhteisöllisyyttä

Houkutteleva ulkotila auttaa houkuttelemaan ja pitämään asukkaat asuinalueella sekä lisää yhteisölli

Houkutteleva ulkotila auttaa houkuttelemaan ja pitämään asukkaat asuinalueella sekä lisää yhteisöllisyyttä

Piha on suurin yksittäinen asunnon ominaisuuksiin liittyvä tekijä, joka vaikuttaa ostopäätökseen (Lähde: Etuovi.com). Varsinkin kaupungeissa, joissa rakentaminen tiivistyy ja asunnot pienenevät, ihmiset viettävät aikaa enemmän yhteistiloissa, jolloin niiden merkitys asumisviihtyvyyteen kasvaa. Taloyhtiön piha-alueeseen kannattaa siis investoida, sillä se vaikuttaa loppukädessä taloyhtiön arvoon ja asunnon myyntihintaan.

Piha-alueen suunnittelussa kannattaa huomioida muutkin kuin perheet, joissa on pieniä lapsia. Yhteisöllisyyden ennustetaan vahvistuvan taloyhtiöissä jatkossakin, jolloin piha-alueista tulee entistäkin tärkeämpiä kohtaamispaikkoja taloyhtiöiden asukkaille. Piha-alueen suunnittelussa kannattaa siis huomioida asukkaiden ikäjakauma ja valita sen pohjalta ratkaisu, joka palvelee mahdollisimman montaa asukasta. Leikkivälineiden lisäksi pihalle voi sijoittaa esimerkiksi ulkokuntoiluvälineitä nuorille ja aikuisille sekä penkkejä senioreille.  

Valmiit piharatkaisut taloyhtiöihin

Suunnittelun helpottamiseksi tarjoamme 4 valmista taloyhtiöiden erilaisiin tarpeisiin sopivaa piharatkaisua erikoishintaan. Tutustu piharatkaisuihin klikkaamalla ratkaisun kuvaa:

Taloyhtiön piha, yhteisöllinen_250x250px.jpg Taloyhtiön piha, perinteinen_250x250px.jpg Taloyhtiön piha, moderni_250x250px.jpg Taloyhtiön piha, luonnonmukainen_250x250px.jpg

Tai tutustu sähköiseen esitteeseemme tästä.

HousingPartner-400.jpg

Uudet modernit kaupunginosat 

KOMPAN aloitti yrityksenä "vahingossa" asuinalueella tehtyjen havaintojen seurauksena. Seitsemänkymmentäluvun valtavista kerrostaloista puuttui yksilöllisyys, konkreettisuus ja sielu. Taideprojekti tilattiin nimettömyyden purkamiseksi, mutta lapset omaksuivatkin taiteen leikkivälineiksi ja nopeasti asuinalueella oli enemmän kuin vain identiteetti, siellä oli keskipiste, kohtaamispaikka. Taiteilija näki mahdollisuuden, joka täytti tarpeen. Yhtäkkiä siellä oli KOMPAN. Nykyään taide ja leikki ovat yhdistyneet, eikä leikkipaikka ole enää lisäosa, se on olennainen osa kokonaisuutta. Osallistuminen yhteisöjen rakentamiseen kuuluu DNA:hamme, ja yhteistyö arkkitehtien ja rakennuttajien kanssa terveiden, kestävien yhteiskuntien saavuttamiseksi on yksi arvokkaimmista tavoitteistamme.

Lutakon sataman ulkokuntoilupuisto_Jyväskylä_FI_FAZ102_magnetic bells.JPG

 

Mitä kumppanuus merkitsee meille

Me KOMPANilla keskitymme virkistysalueiden lukemattomiin osa-alueisiin, leikistä kuntoiluun ja levosta seurusteluun. Teemme yhteistyötä ymmärtääksemme visiosi ja tunnistaaksemme asukkaiden tarpeet ja vaatimukset. Kuuntelemme ja otamme tarpeesi ja ajatuksesi huomioon niin suunnittelussa, asennuksessa, turvallisuuden hallinnassa ja lopuksi huollossa. Ei ole kahta samanlaista tilannetta, joten yksilöity ratkaisu kehittyy, kun lähtökohdiksi otetaan määritelty asukasrakenne ja maantieteellinen sijainti.

Kyseessä on sinun leikkipaikkasi tai sinun ulkokuntosalisi, jonka valmistamme ja asennamme mistään tinkimättä. Erinomainen takuu takaa korkean kestävyyden ja vähäisen huollontarpeen. KOMPANilla kumppanuutemme tarkoittaa pitkäaikaista sitoutumista.

Virkistysmahdollisuudet ovat ehdottoman tärkeitä asukkaiden hyvinvoinnille. Asukkaat tulevat tänne virkistystarjonnan vuoksi...

Rick Hayduk

Toimitusjohtaja, StuyTown Property Services