Kuntoilua Taman Jurong Parkissa

Kunta innostaa singaporelaisia terveempään ja onnellisempaan elämäntapaan

Kunta innostaa singaporelaisia terveempään ja onnellisempaan elämäntapaan

Yung Ho Roadin asuntokompleksin ulkokuntoilualue on syntynyt poliittisen strategian aloitteesta, jonka tarkoituksena on innostaa yhteisön ihmisiä aktiivisemmaksi. Sports Council Singapore halusi liikuntapaikan kaikkien ihmisten ulottuville iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Tenniskentän kokoiselle alueelle mahtuu 20 henkilöä kerrallaan. Singapore on maailman kolmanneksi tiheimmin asuttu maa, joten tilan maksimointi on tärkeää, etenkin monipuolista kuntoiluvälinettä asennettaessa. Ulkokuntoiluvälineet tarjoavat lukuisia erilaisia harjoituksia ja loputtomasti mahdollisuuksia.

Kaikille sopivaa kuntoilua

Kaikille sopivaa kuntoilua

Taman Jurongin puistossa on kolme suurta KOMPAN Cross System -välinettä: suspensioharjoittelu, magneettikahvakuulat ja leuanvetokeskus. Rakenteiden välistä löytyy kolme erikorkuista steppilautaa, harjoittelupenkki ja Cross Trainer kestävyysharjoitteluun.

Kullakin KOMPAN Cross Systems -välineellä voi tehdä yli 20 harjoitusta ja kaikki skaalautuvat eri harjoitustasoihin. Valtavat ohjekyltit ja välineisiin kehitetty sovellus, joka auttaa käyttäjiä laatimaan henkilökohtaisen harjoitteluohjelman yksilöllisten tarpeiden mukaan, takaavat hyvän käyttökokemuksen.

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Kompan-fitness-singapore-5.jpg

Kompan-fitness-singapore-4.jpg

Voit tehdä kuntopiiri-, intervalli- ja bootcampharjoittelua, ja parasta on, että mukaan mahtuu monta ihmistä samaan aikaan.

Maverick Saravanamuthu

Personal Trainer