Tarjoaa lapsille vahvan oppimateriaalin

KOMPAN on suunnitellut kaikkien aikojen ensimmäisen satujen kiehtovaan maailmaan pohjautuvan leikkivälinemalliston, jossa yhdistyvät eri ikäisille lapsille soveltuvat fyysiset haasteet sekä hauskat ja oppimista tukevat digitaalisessa muodossa olevat sadut ja virtuaaliset leikit.

Lopputuloksena on täysin uusi, patenttia odottava tuotemallisto, joka nostaa leikkipuistoihin kohdistuvat odotukset aivan uudelle tasolle.

123474958-RT-NEW-BOOK.jpg

Sadut

  • Yhdistävät lapset ja aikuiset yhteisen viitekehyksen avulla ja edistävät lasten ja aikuisten välistä vuorovaikutusta.
  • Vetoavat vahvasti lapsiin. Teemaleikkivälineet on suunniteltu “lasten maailmaa” varten (lapsen silmän taso huomioiden).
  • Sadut kiehtovat mielikuvitusta ja innostavat roolileikkeihin (edistävät lasten välistä vuorovaikutusta).
  • Tarinankerronta vetoaa lapsiin ja innostaa heitä kielen aktiiviseen käyttöön (pitää leikin käynnissä).
  • Tuovat leikkeihin kehittävää sisältöä.

Enemmän kuin vain hauskanpitoa

Kun leikkipuistot suunnitellaan tukemaan lapsen kehitystä, ne voivat parantaa lasten terveyttä sekä edistää oppimista ja sosiaalista kanssakäymistä huomattavasti.

Itse asiassa olemme sitä mieltä, että leikki on avainasemassa paremman elämän rakentamisessa.

Icons-04.png

Teemaleikkivälineet

Jokainen iloisen värikkäistä leikkivälineistä perustuu kahteen eri satuun ja tarjoaa fyysisiä haasteita, jotka on suunniteltu joko pienemmille (1–4 vuotta) tai isommille (2–8 vuotta) lapsille. Välineet soveltuvat sekä vapaisiin että ohjattuihin leikkeihin.

fairy_tales.png

Sadut

Pientä merenneitoa, Rumaa ankanpoikasta ja Tuluksia rakastavat lapset ja aikuiset ympäri maailman. Sadut on sepitetty lapsille ja ne innostavat heitä roolileikkeihin ja kiehtovat mielikuvitusta. Ne sisältävät universaaleja totuuksia elämästä ja tarjoavat moraalisia opetuksia

digital_content.png

Digitaaliset sisällöt

Ilmaiset tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen ladattavat sovellukset luovat yhteyden todellisen ja virtuaalisen maailman välille. Sovellukset tuovat Hans Christian Andersenin suositut sadut aikuisten tai lasten itsensä ääneen luettaviksi 16 eri kielellä, suoraan paikan päällä.

Digitaaliset sisällöt

Teknologia kiinnostaa lapsia, ja me rohkaisemme heitä löytämään ulkoleikit uudelleen viimeisimmän teknologian avulla. Pelit ovat opettavaisia ja kehittäviä ja samalla myös ihastuttavan hauskoja ja ne kannustavat lapsia käyttämään mielikuvitustaan leikkipuistossa.

  • Ota älypuhelimesi tai tablet-laitteesi mukaan leikkipuistoon.
  • Lue leikkivälineessä oleva QR-koodi älypuhelimellasi.
  • Siirryt sovelluskauppaan, josta voit ladata KOMPAN-sovelluksen.
  • Play Gate™ -virtuaalimaailmassa rakastetut satuhahmot heräävät eloon laitteesi näytöllä.

Play Gate™ -virtuaalimaailma

Aikuiset ja lapset voivat lukea leikkivälineessä olevan satukirjan QR-koodin älypuhelimella taI tablet-laitteella ja katsoa, kuinka kokonainen salattu maailma herää eloon heidän silmiensä edessä. Play Gate™ -maailma kiehtoo lasten mielikuvitusta ja avaa ovet teemaleikkeihin.

Play Gate™ -portaali

The SMART PlaygroundTMyhdistää lapset ja aikuiset rakastettujen satujen ja viimeisimmän teknologian avulla. Lisätty todellisuus herättää satuhahmot eloon, ja lapset voivat nähdä, kuinka heidän suosikkihahmonsa ilmestyvät taianomaisesti leikkipuistoon. Aikuiset voivat rohkaista lapsia lähestymään hahmoja ja leikkimään heidän kanssaan sekä kannustaa lapsia roolileikkeihin leikkipuistossa.


H. C. Andersen - Kaksi satua yhdessä tuotteessa

Leikkiarvo

Fyysisyyttä kehittävä

Emotionaalisuutta kehittävä

Kognitiivisuutta kehittävä

Luovuutta kehittävä

Tämän leikkikentän tuotteet