Tietoja Corocordista

Avaruusverkon kehittäjä ja köysileikkivälineteollisuuden edelläkävijä Corocord on jo yli 45 vuoden ajan ollut maailman johtava ja arvostetuin asiantuntija ainutkertaisten ja leikin kannalta arvokkaiden köysirakenteiden saralla.

Matka alkoi Berliinissä 1970-luvulla, kun berliiniläinen arkkitehti Conrad Roland kehitti Corocord Play Spacenetin – todellisen keksinnön, joka perustui patentoituun köysiverkkorakenteeseen, johon pääsi käsiksi kaikilta neljältä sivulta ja joka tarjosi hyvän kolmiulotteisen leikkipaikan useille lapsille yhtä aikaa. Matkalla ideasta viimeistellyksi konseptiksi ja käsityönä tehtyyn toteutukseen asti Corocordin luova tiimi on vuosien varrella keksinyt ja suunnitellut innovatiivisia leikkiratkaisuja erilaisille ikä- ja käyttäjäryhmille.

Nykyään Corocordin ratkaisut ovat kuin leikkikenttien ilmeikkäitä, arkkitehtonisia veistoksia ja taianomaisia vetonauloja kaikkialla maailmassa. Läpinäkyvät ja esteettisesti miellyttävät kiipeilyverkot sopivat ympäristöön kuin ympäristöön. Niitä kuvaillaan usein maamerkeiksi tai jopa nykytaiteeksi. Verkkorakenteet kantavat lukuisia lapsia samanaikaisesti ja tarjoavat loputtomat mahdollisuudet vuorovaikutukseen ja leikkiin, kuten kiipeilyyn, keinumiseen, liukumiseen, hyppimiseen, pomppimiseen ja tasapainoiluun. Corocordin insinöörit ovat kiinnittäneet huomiota erityisesti ergonomiaan ja turvallisuuteen, joten vanhemmat voivat luottaa siihen, että Corocord-verkoissa kiipeily on erinomainen tapa kehittää fyysisiä taitoja turvallisen leikkiratkaisun puitteissa.

 

Tietoja COROCORD™ista
Tietoja COROCORD™ista

Lisäksi verkoissa käytetään erityisiä köysirakenteita, jotka on vahvistettu Corocordin kehittämällä menetelmällä.

Polyesterinen ”kääre” sulatetaan induktiivisesti kiinni kuhunkin erilliseen säikeeseen, niin että kun kitka on poistanut pintakuidut, kutakin säiettä suojaa vielä kovempi polyesteripinnoite. Vahvistetut Corocord-köydet tarjoavat poikkeuksellisen kestävyyden ja mukavan tartuttavuuden, ja niitä käytetään kaikissa Corocordin valmistamissa köysiverkoissa.

Halusitpa sitten aurinkoiseen puistoon Meduusatornin, lasten seikkailupuistoon villin Verkkotornadon tai vihreälle niitylle siron Unisiepparin, me, Corocordin avaruusverkkotiimi, kehitämme ainutkertaisia leikki-ideoita eri puolilla maailmaa toteutettaviin projekteihin. Tässä esittelemme sinulle kauneimmat ja leikkisimmät tuotteemme ja ratkaisumme.

Pisin kokemus

Corocordin leikkirakenteisiin on rakennettu sisään neljän vuosikymmenen opettelu ja kokemus. Muotoilu ja laatu ovat intohimomme, mikä saa meidät suunnittelemaan asiakkaillemme parhaita tuotteita ja ratkaisuja aina pieniä yksityiskohtia myöten.

Keräämme aktiivisesti palautetta lastenhoidon ja opetusalan ammattilaisilta, maisema-arkkitehdeiltä ja eri yhteisöjä edustavilta ihmisiltä tuotekehityksemme tueksi. Olemme sitoutuneet luomaan hyvinvoivia ja onnellisia yhteisöjä!

 

horizontal2.jpg

INNOVATIIVISIN 

Ensimmäisen ainutlaatuisen keksintömme eli avaruusverkon jälkeen olemme jo vuosikymmenten ajan kehittäneet täysin uusia ja innovatiivisia ratkaisuja leikin maailmaan: Riippusillat, silmukat ja upeat kupolit tai parkour- ja ketteryyskonseptimme ovat esimerkkejä kyvystämme innovoida ja tarjota uusia leikkitapoja. Tarjoamme asiakkaille ja lapsille kaikkialla maailmassa omaperäistä muotoilua, hyvää laatua ja aitojen Corocord-tuotteiden etuja.

horizontal3.jpg

HYÖDYLLISIN LASTEN KEHITYKSELLE 

Lopullinen tavoitteemme on lasten hyvinvointi. Meidän tehtävämme on toimittaa erinomaisia leikkivälineitä, jotka haastavat mielen, kehon ja aistit. Lapset tarvitsevat tilaa mielikuvitukselle sekä haasteita, joiden avulla kehittyä. Corocord-rakenteissa kiipeily tarjoaa ainutlaatuisen, kolmiulotteisen leikkikokemuksen sekä loputtomat mahdollisuudet tutkimusmatkoihin ystävien kanssa.

inclusive.jpg

HUOMIOONOTTAVIN

Kaikkien käyttäjien huomioon ottaminen on skaalauskysymys. Corocordin läpinäkyvä rakenne mahdollistaa sen, että kaikenikäiset ja -kykyiset ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa keskenään – korkeudesta tai etäisyydestä riippumatta. Jokainen yksityiskohta aina köysien tarttumahalkaisijasta sisäänkäyntien sijainteihin on suunniteltu ergonomiseksi niin suurelle osalle käyttäjistä kuin mahdollista. Vaalimme KOMPANin filosofiaa: Kaikki huomioon ottavalla leikkikentällä kaikki voivat leikkiä yhdessä tai jokainen jollakin.

horizontalstandard.jpg

KORKEIMMAT STANDARDIT

ISO 9001 -sertifikaatti hyväksyy vain huippulaadun. Noudatamme pysyviä, EN1176- (Eurooppa), AS- (Australia), ASTM- ja CSA-standardien (Pohjois-Amerikka) mukaisia sisäisiä turvallisuuskäytäntöjä, joita valvovat tunnustetut turvallisuusinstituutit kuten TÜV ja IPEMA. Turvallisuuden maksimoimiseksi kaikki tämän kuvaston vakiomalliset Corocord-tuotteet ovat TÜV-hyväksyttyjä. Kriittiset osat valmistetaan aina luotettavasta teräksestä. Suuret köysiverkkorakenteet on varustettu kaksin- ja kolminkertaisilla turvallisuusominaisuuksilla.

horizontal4.jpg

ELINIKÄISTÄ PALVELUA!

Monet muiden valmistajien tuotteet tulevat ja menevät, mutta Corocordin köysirakenteet pysyvät. Jotkut sanovat, että rakenteemme jopa paranevat ajan myötä. Korkean laadun ja kestävyyden ansiosta voimme tarjota markkinoiden parhaita takuita sekä elinikäistä palvelua ja tukea – aina kun sitä tarvitaan. Meihin voit luottaa!

Kattava COROCORD-tuotevalikoimamme