Mitä voit odottaa KOMPANilta

KOMPANin tavoitteena on auttaa asiakkaitamme luomaan terveellisempiä ja onnellisempia yhteisöjä, joten pyrimme tarjoamaan parhaat leikki- ja liikuntaratkaisut. Erinomainen suorituskyky kaikilla mittareilla.

KAUNIIT JA AJATTOMAT LEIKKI- JA KUNTOILUVÄLINEET

KOMPAN syntyi taiteesta. Puoli vuosisataa sitten kuvanveistäjä Tom Lindhardt seurasi, miten lapset leikkivät hänen taideteoksillaan.

Hän käänsi koko ajatuksen ympäri ja teki leikkipuistoista kauniita ja ajattomia taideteoksia.

KOMPANin symbolista, pienestä Homo Ludens -hahmosta, on sen jälkeen tullut kekseliään laadun ikoninen tunnusmerkki. Se on logo, joka kuvaa leikkimisen taidetta.

-> Tutustu tarkemmin KOMPANin historiaan
KAUNIIT JA AJATTOMAT LEIKKI- JA KUNTOILUVÄLINEET

LEIKKISÄT JA KEHITTÄVÄT LEIKKIVÄLINEET

Lapset ovat kuin lumihiutaleita – ulkoisesti samankaltaisia, mutta kaikki kuitenkin erilaisia yksilöitä. Kaikissa KOMPANin leikkivälineissä on keskitytty lasten tarvitsemiin asioihin. Näitä ovat vauhdin ja korkeuden luoma jännitys, riittävän suuri tila sekä roolileikkien ja ystävyyssuhteiden tärkeys.

Myös leikkipuistot ovat kuin lumihiutaleita, ne ovat selvästi tunnistettavia, mutta kuitenkin aina erilaisia.

Meillä on kolme tavoitetta. Haluamme, että lapset kokevat vau-efektin, viihtyvät leikkipuistossa ja kehittyvät fyysisesti ja henkisesti leikin kautta.

-> Tutustu KOMPAN Play -instituutin tutkimuksiin

TODELLA TEHOKASTA ULKOKUNTOILUA

Liikunta ja raitis ilma sopivat hyvin yhteen ja muodostavat universaalin hyvän olon reseptin. Olemme kaikki tietoisia liikunnan positiivisista vaikutuksista. Nykyinen elämäntapamme kaipaa lisää liikuntaa, mutta lähestymistavan on oltava tieteellinen, jotta liikunta olisi oikeanlaista ja jotta tekisimme liikkeet oikein. Täällä muotoilu kohtaa todellisuuden.

Me teemme yhteistyötä urheilulääkäreiden ja fysioterapeuttien sekä yliopistojen ja tutkijoiden kanssa, jotta ulkokuntoiluvälineemme ovat varmasti täydellisiä ja tehokkaita.

-> Tutustu KOMPAN Fitness -instituutin tutkimuksiin

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT

Tiedämme, että asiakkaamme ovat erilaisia ja edellyttävät leikkipuistolta tai kuntoilualueelta erilaisia asioita. He saattavat arvostaa esimerkiksi esteettisyyttä, erityisteemaa, tietylle ikäryhmälle sopivaa aluetta tai sitä, että useat lapset mahtuvat leikkimään samaan aikaan. Teemapuisto saattaa haluta leikkialueen, joka saa aikaan vau-efektin houkutellakseen lapsia. Koulu saattaa haluta erittäin fyysisen leikkipaikan, jossa lapset voivat purkaa energiaa, jotta he jaksavat keskittyä oppitunteihin. Arkkitehtimme, maisema-arkkitehtimme ja suunnittelijamme räätälöivät ratkaisut sinun, käyttäjien ja ympäristön tarpeiden mukaan. 

KOMPAN DESIGN STUDION SUUNNITTELEMAT AINUTLAATUISET MAAMERKKILEIKKIPUISTOT

Milloin leikkipuisto ei ole enää pelkkä leikkipuisto? Silloin, kun se on uniikki. Berliinissä sijaitseva KOMPAN Design Studio suunnittelee leikkipuistot ja kuntoilualueet alusta alkaen ja räätälöi ne ympäröivän yhteisön tarpeiden mukaisesti. Ne ovat maamerkkejä, yhtä erottuvia kuin luonnonihmeet tai arkkitehtuurin helmet. Niiden avulla yhteisöt Australiasta Ranskaan ja Saksasta Singaporeen ottavat kantaa, erottuvat toisista ja jättävät jälkensä.

-> Tutustu tarkemmin KOMPAN Design Studioon

KAIKILLE SOPIVAA JA KAIKKI HUOMIOIVAA SUUNNITTELUA

Leikkiminen on taianomainen asia kaikkien lasten elämässä. Leikki on tarkoitettu kaikille fyysisistä tai henkisistä kyvyistä riippumatta. Leikkipuistoissa ei saa olla muut poissulkevia alueita. Kaikille sopiva leikki on kaiken toimintamme ydin. Leikkiä ilman rajoja, johon lapset uppoutuvat niin täydellisesti, etteivät he huomaa toistensa henkilökohtaisia tilanteita. Kaikille sopivan suunnittelun tuloksena saadaan leikkipuistoja, jotka eivät leimaa käyttäjiään.

-> Lue lisää KOMPANin esteettömästä leikistä

MIELUISA KUMPPANI IDEASTA TOTEUTUKSEEN

Leikkipuiston rakentaminen saattaa kuulostaa helpolta, mutta se voi olla hyvin monimutkaista. Me olemme valmiita poistamaan taakan harteiltasi ja olemaan kumppanisi tässä prosessissa.

Me autamme sinua löytämään parhaat tuotteet ja parhaat ratkaisut itsesi, käyttäjien ja leikkipuiston kannalta. Me varmistamme, että uusi leikkipuisto on turvallinen ja viihtyisä paikka, jossa viihtyy pitkään.

Me varmistamme, että kaikki tavarat saapuvat työmaalle ajoissa, raivaamme työmaan, kaivamme perustukset, asennamme tuotteet, asennamme turvallisen alustan ja rakennamme polut, aidat ja penkit.

KORKEALUOKKAISET MATERIAALIT

Leikkipuistojen on kestettävä sään ja kovan käytön aiheuttamaa kulumista. KOMPANin leikkipuisto näyttää hyvältä vuosikymmeniä eikä vaadi paljon huoltoa. Näin käyttäjät voivat nauttia leikkipuistosta mahdollisimman pitkään. Siksi käytämme korkealuokkaisia materiaaleja, jotka näyttävät hyvältä vuosikymmenien ajan ja vaativat vain vähän huoltoa.

Tämän vuoksi annamme tuotteillemme luokkansa parhaan takuun. Ajan mittaan se on paras ja taloudellisin ratkaisu kaikille.

-> Lue lisää takuustamme

VIHREÄ JA TURVALLINEN

Ympäristö ja turvallisuus kulkevat käsi kädessä KOMPANin tuotantolaitoksissa, toinen toistaan täydentäen.

Meille on ensisijaisen tärkeää käyttää kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineista lopputuotteeseen, jotta ympäristöjalanjälkemme olisi mahdollisimman pieni.

Yhtä tärkeää on se, että leikkipuistovierailu on mahdollisimman jännittävä ja innostava sekä kehitystä tukeva altistamatta lapsia riskeille.

-> Katso, miten kestävyys toteutuu KOMPANilla