Tucker Family Park Australia

LISÄARVOA ASUINALUEELLE 

LISÄARVOA ASUINALUEELLE 

Perhe on kallisarvoinen asia, yhteiskunnan keskiö ja keskeinen tekijä yhteisöjen rakentamisessa. Queenslandin uuden kaupungin rakennuttajat ymmärsivät tämän jo ennen kun he pyysivät arkkitehdit töihin. Brentwood Forestin ensimmäisissä suunnitelmissa ei ollut pelkästään leikkipaikkaa, vaan alue, joka palvelee koko yhteisöä. Tuloksena on leikkipaikan ja ulkokuntoilualueen yhdistelmä, jotta jokainen voisi hyötyä tilasta ja vielä enemmän ympäristöstä, jossa kaikki voivat viettää aikaa yhdessä kuin perhe. Tällaisen yhteisöllisen keskipisteen sisällyttäminen uuteen asuinalueeseen tuo lisäarvoa rakennuttajalle ja auttaa houkuttelemaan perheitä äskettäin rakennetulle asuinalueelle. 

Ajatonta suunnittelua

Ajatonta suunnittelua

Vaikka lapsuusaika on rajallinen, Brentwood Forestin rakennuttajat ovat huomanneet, että halulla leikkiä ei ole ikärajaa. Aikuiset, jotka tarkkailevat lapsiaan Tucker’s Family -leikkipuistossa, eivät voi vastustaa toimintojen kokeilemista myös itse, varsinkin massiivista tunneliliukumäkeä.

Lapsille leikki on sekoitus hauskuutta ja jännitystä, henkilökohtaisten rajojen ylittämistä, ja KOMPANin suunnittelijat asettavat jatkuvasti uusia rajoja turvallisesti rimaa nostamalla. Kymmenen metrin nousu Corcordin Nelinkertaisen kuution liukumäen sisäänkäynnille on osoittautunut houkuttelevaksi kaikille - hyvä muotoilu on ajatonta.

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Kognitiivinen

Luova

Tucker Family Park, horizontal section 2.jpg

Tucker Family Park, horizontal section 1.jpg

Tucker Family Park, horizontal section 3.jpg

Tucker Family Park Australia

Terve yhteisö on hyväkuntoinen yhteisö.

Uuden Brentwood Forestin kaupungin kehityksen takana olevat suunnittelijat ja arkkitehdit tarkkailivat muita vakiintuneita yhteisöjä ja lähes spontaania tarvetta kuntoilla ulkona. He keksivät heti tavan kanavoida luonnollista tarvetta kuntoiluun sisällyttämällä KOMPANin ulkokuntoiluratkaisun uuden kaupungin suunnitelmiin.

Kuntoiluvälineet, joihin sisältyy kahvakuulia, leuanvetotankoja, nojapuut, suspensioharjoitteluvälineitä, steppilautoja ja paljon muuta, ovat saaneet vakiintuneen ja omistautuneen käyttäjäkunnan, yksittäisistä käyttäjistä järjestäytyneisiin ryhmiin. Keskuksesta tuli klubi, joka ei vaadi jäsenyyttä, mutta jolla on aamusta iltaan käyviä lojaaleja käyttäjiä.

Samalla kun lapset leikkivät vain muutaman metrin päässä olevalla leikkipaikalla, vanhemmat voivat saada kaiken irti odotusajasta treenaamalla KOMPANin laadukkailla kuntoiluvälineillä.

Se on tuonut yhteisön yhteen. Olemme saaneet loistavaa palautetta kaikista puiston osioista, ja se on ollut mahtava kokoontumispaikka koko yhteisölle.

Peter MacLeod

Kehityspäällikkö, AVID Property Group

Se on tuonut yhteisön yhteen. Olemme saaneet loistavaa palautetta kaikista puiston osioista, ja se on ollut mahtava kokoontumispaikka koko yhteisölle.