TURVA-ALUSTAT

Turva-alustoja on saatavilla useina eri vaihtoehtoina.

Hyvin hoidettua nurmikkoa voidaan käyttää turva-alustana yhden metrin korkeuteen saakka - tämä riippuu alueellisista turvallisuusstandardeista.

Tekonurmi on suosittu alusta pinnoille, joilta vaaditaan kovaa kulutuskestävyyttä, kuten esimerkiksi leikkipaikat ja koulujen piha-alueet. Tekonurmea käytetään yleisesti myös paikoissa, joissa luonnonnurmen käyttö on haasteellista. Tekonurmi on helppohoitoinen ja siten houkutteleva vaihtoehto luonnonnurmelle esimerkiksi puutarhoissa, puistoissa ja liikenneympäristössä.

Turvahiekka/-sora ja turvahake ovat myös hyviä turva-alustavaihtoehtoja. Niitä on kuitenkin huollettava säännöllisesti puhdistamalla ja täyttämällä/tasoittamalla.

FLEXOTOP™ ECO -pinnoite vaatii vain vähäistä huoltoa, mutta tuo paljon lisäarvoa leikkikokemukseen. Värien ja taiteellisen suunnittelun ansiosta se auttaa viimeistelemään leikkipaikan tarinan. Puhdas, kestävä ja mukavasti anteeksiantava turva-alusta on myös esteetön.

Korkealaatuinen KOMPAN-pinnoite, FLEXOTOP™ ECO tarjoaa loistavan iskunvaimennuksen kaksikerroksisen suunnittelunsa avulla. Toimivuus ja laatu varmistetaan TÜV-sertifioinnilla standardien EN1177 ja BS 7188 mukaisesti.

Turva-alustat