TURVA-ALUSTAT

Turva-alustoja on saatavilla useina eri vaihtoehtoina.

Hyvin hoidettua nurmikkoa voidaan käyttää turva-alustana yhden metrin korkeuteen saakka - tämä riippuu alueellisista turvallisuusstandardeista.

Tekonurmi on suosittu alusta pinnoille, joilta vaaditaan kovaa kulutuskestävyyttä, kuten esimerkiksi leikkipaikat ja koulujen piha-alueet. Tekonurmea käytetään yleisesti myös paikoissa, joissa luonnonnurmen käyttö on haasteellista. Tekonurmi on helppohoitoinen ja siten houkutteleva vaihtoehto luonnonnurmelle esimerkiksi puutarhoissa, puistoissa ja liikenneympäristössä.

Irtomateriaali hiekan tai muokatun puukuidun muodossa ovat myös hyviä pintamateriaaleja. Niitä on kuitenkin huollettava säännöllisesti puhdistamalla ja täyttämällä/tasoittamalla.

FLEXOTOP™ ECO -pinnoite vaatii vain vähäistä huoltoa, mutta tuo paljon lisäarvoa leikkikokemukseen. Värien ja taiteellisen suunnittelun ansiosta se auttaa viimeistelemään leikkipaikan tarinan. Puhdas, kestävä ja mukavasti anteeksiantava turva-alusta on myös esteetön.

Korkealaatuinen KOMPAN-pinnoite, FLEXOTOP™ ECO tarjoaa loistavan iskunvaimennuksen kaksikerroksisen suunnittelunsa avulla. Toimivuus ja laatu varmistetaan TÜV-sertifioinnilla standardien EN1177 ja BS 7188 mukaisesti.