TURVALLISUUS

Kuinka luodaan turvallisia leikkikenttiä, jotka ovat jännittäviä lapsille?

Leikkikenttien täytyy olla turvallisia lapsille. On kuitenkin totta, että jännitys sellaisissa aktiviteeteissa, jotka näyttävät hieman vaarallisilta, tekee aktiviteetista hauskaa. Miten siis luodaan lapsille jännittäviä ja turvallisia leikkikenttiä?

Me KOMPANilla olemme sitä mieltä, että turvallisuus on mukavuuden ja haasteiden tasapaino. Mukavuus saa lapset tuntemaan olonsa turvalliseksi silloin, kun he leikkivät vapaasti. Haasteet auttavat laajentamaan lapsen mukavuusaluetta.

Jotta ymmärretään, mitä "mukavuus" ja haasteet" merkitsevät kullekin lapselle, on tarpeen tarkastella perusteellisesti lasten erityisiä ikäryhmiä. Mikä saa heidät tuntemaan olonsa mukavaksi? Onko heillä kokemusta, jota vaaditaan riskin ennakoimiseen?

Oikean mukavuuden ja haasteiden välisen tasapainon saavuttamisen lisäksi leikkivälineratkaisumme noudattavat täysin kaikkia asiaankuuluvia leikkikenttien turvallisuusstandardeja, mukaan lukien Euroopan EN1176 -standardi, Amerikan ASTM F1487 -standardi ja AS4685 -standardi.