Uudet Robinia-leikkimajat

KOMPAN esittelee kodikkaat leikkimajat luonnonmukaiseen leikkiin

Uusien Robinia-leikkimajojen hieman pienempi ja avoimempi rakenne perinteisiin leikkimökkeihin verrattuna takaa viihtyisän ja kodikkaan leikkikokemuksen etenkin nuorimmille lapsille. Sen ansiosta kaikenkykyiset 6 kuukautta ja sitä vanhemmat lapset voivat uppoutua leikkimajoissa sosiaalisiin leikkeihin tuntikausiksi.

Esteetön muotoilu vakiona 

Robinia-leikkimajat toivottavat kaikenkykyiset lapset tervetulleiksi. Pääsy maantasolta leikkimajan sisälle ja sen ympäri mahdollistaa pyörätuolia ja rollaattoria käyttävien lasten pääsyn ja osallistumisen tasavertaisesti leikkiin. Avoimen muotoilun ansiosta hoitajat ja aikuiset voivat olla vuorovaikutuksessa lasten kanssa, mikä vahvistaa lapsen turvallisuuden tunnetta. 

Kehittää tehokkaasti kielellisiä ja sosiaalisia taitoja 

Pöytä rohkaisee esittävään leikkiin. Kun lapset leikkivät esimerkiksi "kaupassa" tai "keittiössä", he harjoittelevat kielen käyttöä ja sosiaalisia taitoja, mikä lopulta tukee heidän kognitiivista ja luovuuden kehitystä. 

NRO415_DK_PlayingFront_web.jpg

NRO415_DK_Preschool_HandWindow_web.jpg

NRO415_DK_PlayingInside_web.jpg

Leikkimaja on kodikas ja viihtyisä etenkin nuorimmille lapsille. Se rohkaisee erilaisiin esittäviin leikkeihin, jotka kehittävät lasten sosiaalisia ja kielellisiä taitoja.

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Institute