Uusi Crosstrainer

Sisäkuntosaleista tuttu kuntoilu siirretty ulkotiloihin

Sisäkuntosaleissa suosittu Crosstrainer on nyt käytettävissä myös ulkotiloissa. 

KOMPANin Crosstrainer tarjoaa markkinoiden parhaan ergonomian ja tehokasta kuntoilua sekä ekstratehokkuutta erityisesti pakaralihaksia aktivoivan sprinttiharjoituksen muodossa. Siinä voi tehdä paljon kaloreita kuluttavan harjoituksen, mikä vahvistaa pakaralihaksia ja alaraajoja sekä keskivartalon lihaksia. 

KOMPANin Crosstrainer tarjoaa turvallisen kuntoilukokemuksen rasittamatta tarpeettomasti niveliä.

Crosstrainer on suunniteltu tarjoamaan kaikenikäisille ja kaikentasoisille käyttäjille aerobista liikuntaa ja pitämään heidän sykkeensä yli 65 prosentissa maksimisykkeestä. Älykäs järjestelmä säätää harjoituksen automaattisesti käyttäjän määrittämälle tasolle, jolloin jokaisella käyttäjällä on hänelle itselleen sopiva vastus.

Klikkaa lukeaksesi tarkemmat tekniset tiedot tai katso alla oleva video.

Valinnainen kosketusnäyttö

Optional-touchscreen.jpg

Kestävä 7-tuumainen LCD-värikosketusnäyttö suojausluokan IK8 lasilla antaa reaaliaikaiset tiedot nopeudesta, matkasta, ajasta, kulutetuista kaloreista jne. Vastusta voi säätää näytöstä.

Yhdistetty kokemus

Connected-experience.jpg

Käyttäjät voivat muodostaa Bluetoothilla yhteyden KOMPAN Cardio -sovellukseen ja katsoa ohje- ja motivaatiovideoita, tallentaa omia harjoituksiaan ja jakaa niitä ulkoisille alustoille.  

 

Tehokasta kuntoilua

Sprint-mode.jpg

Uusi Crosstrainer tarjoaa ekstratehokkuutta erityisesti pakaralihaksia aktivoivan sprinttiharjoituksen muodossa, mikä kuluttaa paljon kaloreita.  

Uusi Crosstrainer

Tehty ulkotiloihin

Olemme valmistaneet ulkotiloihin tarkoitettuja välineitä jo 50 vuoden ajan, joten tiedämme monia sopimattomia tapoja käyttää laitteitamme. Siksi käytämme kestävimpiä saatavilla olevia materiaaleja ja testaamme sen mukaisesti. Katso videolta osa testistämme.

Crosstrainerin runko on valmistettu kuumasinkitystä jauhemaalatusta hiiliteräksestä, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja ihanteellisen ulkokäyttöön.

Kosketusnäyttö on valmistettu IK8-suojalasista, jota käytetään myös pankkiautomaattien näyttöjen suojaamiseen.

Vastusyksikköä peittävä kansi on valmistettu yhdestä markkinoiden vahvimmista materiaaleista - Lexan-kopolymeeristä, minkä ansiosta se kestää erittäin hyvin sekä ilkivaltaa että kulumista. Ohjaustangossa on polyureapäällyste, joka tekee pinnasta vahvan ja tarjoaa hyvän otteen.