Uusi ELEMENTS™ GROW - kasvattavaa leikkiä

ELEMENTS™ GROW on täynnä leikkiaktiviteetteja, joiden tarkoitus on lisätä esikouluikäisten lasten fyysistä aktiivisuutta ja kasvattaa heidän itsevarmuuttaan omiin motorisiin taitoihin.

GROW on ensimmäinen leikkivälinesarja, jonka tolpista ja tasoista koostuva leikkirakennelma tarjoaa myös pomppivia toimintoja. Erilaiset pomppivien kumimembraanien yhdistelmät ja pommpivat tasot tarjoavat uudentasoista hauskuutta ja fyysistä kehitystä.

Sopiva sekoitus fyysistä, kognitiivista ja sosiaalista leikkiä 

Uusi ELEMENTS™ GROW on leikkiuniversumi, joka kehittää lapsille tärkeitä taitoja 360-asteisesti. GROW-universumissa on tilaa sekä rauhallisemmalle leikille, joka kehittää kognitiivisia, luovia ja sosiaalisia taitoja, että fyysisille ja pomppiville leikeille, joka kasvattaa lapsen itsevarmuutta omiin motorisiin taitoihinsa. 

 

Uuden ELEMENTS™ GROW -sarjan leikkitoiminnot 

Pompi, pompi, pompi... 

Bouncing-bridge.jpg

Uuden Elements Grow -sarjan pomppivat aktiviteetit tuovat leikkirakenteisiin uudenlaista aktivoivaa liikettä. Pomppiminen aktivoi lihaksia ja motorisia taitoja. Ja lapset rakastavat sitä! Sekä yksin että yhdessä kaverin kanssa.

Leikkiä sisä- ja ulkopuolella 

Panels.jpg

Kaarevat monitoimileikkipaneelit tarjoavat 360-asteista leikkiä. Ainutlaatuisen tilan tuntu rauhalliselle vetäytymiselle ja haastavampaa kiipeilyä ulkopuolella. Aukot toimivat jalan- ja kädensijoina kiipeilyssä ja paneelien läpi tapahtuvan sosiaalisen leikin motivaattorina.

Kiipeä ja liu'u 

Climb-and-glide.jpg

Uusi kiipeilykumi on uudenlainen hauska kiipeilytoiminto. Kumimembraani liikkuu hieman lapsen kiipeillessä ylös aktivoiden lihaksia lempeästi. 

3D kiipeilyverkko

3dNet.png

3D kiipeilyverkko tarjoaa nuorimmille täysin uuden tavan kiipeilyyn. Sen sijaan, että kiipeily tapahtuisi vain ylöspäin, tämä verkko mahdollistaa myös kiipeilyn vaakasuoraan sekä sosiaalisen ja esittävän leikin. 

Kasvattavaa leikkiä missä tahansa ympäristössä 

Grow-two-solutions-in-center.jpg

Sopiva väriteema jokaiseen ympäristöön 

Uusi ELEMENTS™ GROW on saatavilla 3:ssa houkuttelevassa väriteemassa, joissa käytetään kirkkaita ja voimakkaita värejä. Selkeä muotoilu tekee uudesta  ELEMENTS™ GROW -leikkialueesta iloisen, lämpimän ja kutsuvan, mikä vetoaa nuorempiin lapsiin. 

Voit valita seuraavaan leikkipaikkaasi joko KLASSISEN, KUKOISTAVAN tai LUONNOLLISEN väriteeman. Jokainen väriteema on suunniteltu huolellisesti ympäristöönsä - joko olemaan luonnollinen tai tuomaan ympäristöön jotain uutta. Esimerkiksi LUONNOLLINEN-väriteeman avulla voit korostaa luontomaisemaa maanläheisillä väreillä ja luonnollisilla muodoilla tai auttaa tuomaan luontomaista ulkonäköä kaupunkialueelle. Tai valitse KUKOISTAVA, jos haluat leikkipaikalle leikkimäisen ilmeen tuoden lämpöä ja iloa ympäristöön. Tai viimeisimpänä, voit valita KLASSISEN teeman, jonka ikoninen ilme vetoaa suurimpaan osaan.

Colour-theme-GROW.jpg

Luottamus omiin motorisiin taitoihin on elintärkeää, jotta lapsi voi luottaa itseensä, olla vuorovaikutuksessa ystävien kanssa ja osallistua leikkiin. Uusi ELEMENTS™ GROW muodostaa fyysisen ja kognitiivisen leikin universumin, joka auttaa lapsia kasvattamaan luottamusta omiin motorisiin taitoihin. 

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Instituten johtaja

TARVITSETKO APUA?

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja autamme sinua koko projektin ajan.

1 Left section
2 Right section