Uusi ELEMENTS™ TOTS - täynnä leikkiä

Uusi ELEMENTS™ TOTS – tutkivaa ja fyysistä leikkiä

Fyysinen aktiivisuus on erittäin tärkeää myös pienillä taaperoilla. Ja taaperoille leikki on se, joka saa heidät aktiiviseksi.

Uusi ELEMENTS™ TOTS on tutkivan ja fyysisen leikin universumi, joka on suunniteltu lisäämään taaperoiden aktiivisuutta ja kasvattamaan heidän varmuuttaan omiin motorisiin taitoihinsa.

TOTS-sarja kannustaa taaperoita tutkimaan ympäröivää maailmaa vuorovaikutteisten tutkimusleikkien avulla, joita ovat esimerkiksi kosketeltavat leikki- ja musiikkipaneelit. Leikkitoiminnosta aiheutuvien reaktioiden tulkitseminen kasvattaa heidän ymmärrystään maailmasta sekä kehittää heidän ajatteluaan ja tärkeitä elämäntaitoja.

Uusi ELEMENTS™ TOTS on se, mitä taaperot tarvitsevat valmistautuessaan päiväkotiin, kouluun ja elämään.

Uuden ELEMENTS™ TOTS -sarjan leikkitoiminnot

Esteetön pääsy 

Graded-universal-access.JPG

Uudessa ELEMENTS™ TOTS -sarjassa on tasoittainen esteetön pääsy, jonka mahdollistaa rampit ja siirtymätasot. Monet maan tasolla sijaitsevat aktiviteetit ja helppopääsyisyys mahdollistaa kaikenkykyisille osallistumisen leikkiin.

Hiekka- ja vesileikki 

Sand-&-water-panel.png

Hiekka ja vesi ovat aistillisista leikeistä lasten suosikkeja. Tämä leikkipaneeli mahdollistaa rauhallisemman leikin ja siinä on tilaa taaperoiden rinnakkaisleikeille. 

Leikkipaneelit 

Panels.png

TOTS-sarjassa on monipuolisesti käsiteltäviä leikkipaneeleja, jotka kehittävät lasten kognitiivisia taitoja. Tässä yläpuolella oleva paneeli pyörivällä kiekolla aktivoi loogista ajattelua.

Musiikkipaneelit

Music-panel.png

Musiikkipaneeleilla leikkimällä taaperot vastaanottavat ja tulkitsevat musiikki- ja ääniärsykkeitä. Taaperot pääsevät paneelille molemmilta puolilta ja voivat leikkiä ja kommunikoida kaverin kanssa. 

Täynnä leikkiä missä tahansa ympäristössä

Tots-two-solutions-EN.jpg

Sopiva väriteema jokaiseen ympäristöön

Uusi ELEMENTS™ TOTS on saatavilla 3:ssa houkuttelevassa väriteemassa, joissa käytetään kirkkaita ja voimakkaita värejä. Selkeä muotoilu tekee uudesta  ELEMENTS™ TOTS -leikkialueesta iloisen, lämpimän ja kutsuvan, mikä vetoaa nuorempiin lapsiin. 

Voit valita seuraavaan leikkipaikkaasi joko KLASSISEN, KUKOISTAVAN tai LUONNOLLISEN väriteeman. Jokainen väriteema on suunniteltu huolellisesti ympäristöönsä - joko olemaan luonnollinen tai tuomaan ympäristöön jotain uutta. Esimerkiksi LUONNOLLINEN-väriteeman avulla voit korostaa luontomaisemaa maanläheisillä väreillä ja luonnollisilla muodoilla tai auttaa tuomaan luontomaista ulkonäköä kaupunkialueelle. Tai valitse KUKOISTAVA, jos haluat leikkipaikalle leikkimäisen ilmeen tuoden lämpöä ja iloa ympäristöön. Tai viimeisimpänä, voit valita KLASSISEN teeman, jonka ikoninen ilme vetoaa suurimpaan osaan. 

Untitled-Colours.jpg

Pienelle taaperolle leikki on tapa kehittää uusia elämäntaitoja. Uusi ELEMENTS™ TOTS on vuorovaikutteisen leikin universumi, jonka avulla taaperot voivat tutkia ja oppia uusia taitoja leikkiärsykkeiden avulla.

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Instituten johtaja

TARVITSETKO APUA?

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja autamme sinua koko projektin ajan.

1 Left section
2 Right section
3 Full width