Uusi ja innovatiivinen robinia-designratkaisu

Maailman johtava leikkivälineiden valmistaja KOMPAN on huomannut viime vuosina, että kiinnostus ja kysyntä sen Robinia-tuotteita kohtaan kasvaa.

Vuonna 2017 KOMPAN lisää Robinia-tuotevalikoimaan joukon uusia tuotteita, kuten KOMPAN Design Studiolla suunniteltuja upeita linnoja ja laivoja sekä erityisesti lasten hiekka- ja vesileikkeihin suunniteltuja tuotteita. Sivustoltamme löydät inspiroivia ratkaisuja.

LINNAT

Robinia-linna antaa tavalliselle puistolle kuninkaallisen ilmeen. Linnassa on hyvät puitteet prinsseille ja prinsessoille, miksei jopa kuninkaille ja kuningattarille.

Robinia-linnojen mitat riittävät kaikenikäisten yhteisleikkiin, vaikka koko perheen kuninkaalliseen leikkimispäivään.

Press-release---Castle.jpg

LAIVAT

Robinia-laivat innostavat koko miehistön mielikuvitusleikkiin. Kaikki alukset pienestä jollasta valtavaan kuunariin on suunniteltu viemään leikkijät mielikuvituksen voimalla maailman ääriin.

 

Robinia-news---thumbnail.jpg

ROBINIA-HIEKKA- JA VESILEIKIT

Lapset rakastavat hiekka- ja vesileikkejä. Käsin kosketeltavissa olevat materiaalit ovat mahtavaa työstettävää lapsen luovalle mielelle ja tukevat varhaista oppimista, kokeilua ja maailman hahmottamista.

Hiekalla ja vedellä leikkiminen kehittää lapsen motorisia taitoja, opettaa vuorovaikutustaitoja ryhmässä ja lisää keskittymiskykyä. Hiekka- ja vesileikit ovat siis erityisen kehittäviä leikkejä.

Press-release-castle-1.jpg