Uusi käsipyörä

Uudella käsipyörällä saat kunnon ylävartalotreenin ja voit käyttää sitä istuen, seisten tai pyörätuolilla.

Uusi KOMPAN-käsipyörä on osa vasikään lanseerattujen innovatiivisten ulkokuntopyörien tuoteperhettä. Siinä käytetään samaa teknologiaa kuin KOMPAN kaupunki- ja sporttipyörissä, joka tekee kestävyysharjoittelusta tehokasta, hauskaa ja motivoivaa. Jalkojen sijaan käsipyörä aktivoi ylävartaloa.  

Katso videolta lisätietoja käsipyörästä. 

Suunniteltu esteettömäksi 

Pyörätuolia käyttävät pääsevät pyörän luokse yhdeltä puolelta ja toiselta puolelta pyörää voi käyttää istuen. Tämä tekee siitä ihanteellisen kestävyysharjoitteluun sellaisille, jotka eivät pysty käyttämään jalkojaan. Se aktivoi kaikkia ylävartalon lihasryhmiä. Vastus toimii molempiin suuntiin, jolloin käyttäjät voivat vaihdellen tehdä joko työntö- tai vetoliikettä. Kuntoutusta varten sekä heikkokuntoiset että vanhukset voivat lisätä käsivarren ja olkapään voimaa.

Käsipyörä tuo vaihtelua harjoitteluun ja on hyvä lisä sellaisille, jotka tekevät normaalisti alavartaloon kohdistuvaa kestävyysliikuntaa. Mukautuvan vastusjärjestelmän ansiosta vastus kasvaa automaattisesti ja tuo haastetta kovakuntoisimmillekin. Automaattisen vastusjärjestelmän voi muuttaa manuaaliseksi ilmaisella KOMPAN Cardio sovelluksella, johon voi muodostaa yhteyden Bluetoothilla. 

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää uusista KOMPAN-ulkokuntopyöristä.

3 tapaa käyttää käsipyörää 

WheelchairArmBike.png

Pyörätuolilla 

Kalteva runkorakenne helpottaa pääsyä pyörätuolilla hyvin lähellekin käsipyörää. Mukautuva vastus tukee heikkokuntoisia ja haastaa kovempaa, kun voimaa tulee lisää.

SeatedArmBike.png

Istuen 

Ergonominen istuin on suunniteltu tukemaan optimaalista asentoa lyhyille ja pitkille harjoituksille. Pitkä ja kulmikas istuin sopii kaikenpituisille käyttäjille - voit liikkua istuimella taakse- tai eteenpäin kokosi mukaan.

StandingArmBike.png

Seisten 

Seisova asento sopii erinomaisesti korkean intensiteetin intervalliharjoitteluun. Kaikki lihakset aktivoituvat nopeassa vauhdissa, kun mukautuva vastusjärjestelmä tarjoaa vastuksen, joka haastaa jopa kaikkein kovakuntoisimmatkin.