On aika nostaa sykettä!

KOMPAN esittelee uuden innovatiivisen ulkokuntopyörän, joka on suunniteltu kannustamaan kuntoilun aloittavia aktiiviseen elämäntapaan ja haastamaan vaativimmatkin fitness-intoilijat.

Liikuntamahdollisuuksia pitäisi olla saatavilla kaikkialla, motivoimassa ihmisiä liikkumaan aina, kun heillä on vapaa hetki kiireisessä mutta passiivisessa arjessaan. Uutta KOMPAN-pyörää voi käyttää ulkona missä tahansa. Se innostaa ihmisiä aloittamaan kuntoilun ja tarjoaa motivoivan treenin, joka saa ihmiset haluamaan lisää.

Ei enää tekosyitä - hyppää satulaan, polta kaloreita, pidä hauskaa ja voi hyvin.

Ulkokuntopyörä

Pyöräily on aerobisista harjoittelumuodoista suosituimpia. Se on yksinkertaista, tehokasta ja samalla turvallista. Pyöräily ei rasita niveliä ja paikallaan pysyvän kuntopyörän selässä tasapainokaan ei ole ongelma.

KOMPAN-kuntopyörässä kestävä rakenne yhdistyy ammattitason sisäkuntopyöristä tuttuihin ominaisuuksiin. Näin se toimii sekä ilman valvontaa julkisissa tiloissa että erillisissä ulkoliikuntapaikoissa.

Käyttäjät voivat säätää satulan korkeuden ja polkuvastuksen ruumiinrakenteensa ja kuntotasonsa mukaan. Ensimmäistä kertaa ulkokuntopyörälläkin on mahdollista seurata harjoituksen tehoa, polkunopeutta ja kaloreita, joiden avulla käyttäjät voivat parantaa suorituskykyään ja saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteensa. 

Ulkopyöräilytunti on nyt todellinen vaihtoehto – lähdetkö mukaan?

Ominaisuudet

BikeFrames.png

Kaksi runkomallia

Valitse joko kaupunkipyörä mukavalla pystyllä ajoasennolla ja helppopääsyisellä matalalla rungolla tai sporttipyörä sporttisemmalla ajoasennolla.

PatentPendingTechnology.png

Patentoitu tekniikka

Innovatiivisella Automatic-Drive-ominaisuudella pyörä säätää vastusta älykkäästi polkemisnopeuden mukaan - helppo aloittelijoille ja kovempi vastus kokeneille.

MultiHandleBar.png

Monikäyttöinen ohjaustanko

Ohjaustangossa on useita kädensijoja erilaisia ajotyylejä varten. Siihen sisältyy kaksi pullotelinettä, puhelin- ja tablettiteline sekä paikka lisävarusteena saatavalle näytölle.

OptionalScreen.png

Valinnainen näyttö

7” LCD-värikosketusnäyttö ilkivallan kestävällä lasilla, joka antaa välitöntä palautetta nopeudesta, etäisyydestä, polkunopeudesta, tehosta ja poltetuista kaloreista.

Yhdistetty pyöräilyharjoitus

Motivaatio on tärkeintä, jos haluat saavuttaa liikuntatavoitteesi. Treenaamisen pitäisi olla hauskaa, ja siksi KOMPAN-pyörä on muutakin kuin pelkkää polkemista. Valinnainen näyttö elävöittää kokemusta antamalla käyttäjille palautetta suorituskyvystä, mutta tämän toiminnon saa myös kuntopyöriin, joissa ei ole näyttöä.

KOMPAN Cardio -sovellus tarjoaa samat toiminnot kuin näyttö ja paljon muuta. Sovelluksella käyttäjät voivat muodostaa yhteyden Bluetoothilla, saada ohje- ja motivaatiovideoita, tallentaa omia aktiviteettejaan ja jakaa niitä ulkoisille alustoille, kuten Strava, Apple Health ja Google Fit. Sen voi myös yhdistää muihin sovelluksiin, kuten Vescapeen ja Zwiftiin, joissa käyttäjät voivat muuttaa pyöräilykokemuksen pelikokemukseksi, ajaa virtuaalisilla teillä ja kilpailla pyöräilijöitä vastaan ympäri maailman.

Yhdistetyn pyöräilykokemuksen ansiosta käyttäjille on tarjolla jotain uutta joka viikko.

KOMPAN Cardio -sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playsta huhtikuun 1. päivästä lähtien.

Miksi aerobinen liikunta on tärkeää?

Parempaan kuntoon liitetään paremmat mahdollisuudet pitkään ja terveeseen elämään toimintakykyä menettämättä – ei pelkästään fyysisesti, vaan myös henkisesti.

Aerobinen liikunta on yksi tehokkaimmista sairauksien oireiden lievittäjistä ja hoitokeinoista.

Aerobista liikuntaa voidaan harrastaa aikaa säästävästi ja motivoivasti käyttämällä kuntolaitteita, jotka tarjoavat riittävän intensiteetin, kuten KOMPAN-kuntopyörä. 

Yhteiskunnan tasolla väestön kuntoa parantavat investoinnit ovat erittäin kustannustehokkaita.

--> Lue lisää aiheesta KOMPAN Fitness Instituten julkaisemasta white paperista

--> 5 vinkkiä hyvää aerobista treeniä varten

Pyörä on älykäs, joten jos olet huonossa kunnossa ja tottumaton harjoittelemaan, voit tulla käyttämään sitä, ja se tarjoaa juuri tarvitsemasi vastuksen. Jos olet urheilija, pyörä sopeutuu profiiliisi, ja saat korkealaatuisen korkean intensiteetin treenikokemuksen.

Morten Zacho

KOMPAN Fitness Institute

Tehty ulkotiloihin

Pyörä on suunniteltu ja tehty kestämään ulkona, joka voi olla vaikea ympäristö huonon sään ja mahdollisen ilkivallan vuoksi. Kaikki osat, ohjaustangosta poljinvarsiin, on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotta pyörä pysyy siistinä myös kovassa käytössä valvomattomissa julkisissa tiloissa.

Valittavana on kaksi eri asennusvaihtoehtoa: pinta-asennus ja maa-ankkurointi, ja niillä voit asentaa sen kaikkialle. Tilaa ei tarvitse päällystää ja oman sähköntuotannon ansiosta sähköä ei myöskään tarvita.

Pyörä on TÜV SÜD -sertifioitu EN 16630:n mukaisesti ja se täyttää ASTM F3101 vaatimukset. Lisäksi pyörä on UL-sertifioitu UL 1647:n ja CSA C22.2 nro 68:n mukaisesti.

Katso pyörän tekninen esittelyvideo.

Pyydä lisätietoja kuntopyörästä
1 Left section
2 Right section