Ulkokalusteet

Tärkeä osa onnistuneiden julkisten ulkotilojen suunnittelua

Ulkokalusteilla on tärkeä rooli yhteisöissämme. Kuitenkin hyvin usein puistoon, leikkikentälle tai kadunkulmaan sijoitettavan yksinkertaisenkin penkin arvo jätetään huomiotta ulkotilaa suunniteltaessa. Me kaikki tiedämme ulkokalusteiden ilmeisen hyödyn - ne ovat paikkoja, joissa jokainen voi levätä, tavata toisiaan ja seurustella. Itse asiassa ulkokalusteilla on myös ainutlaatuinen kyky yhdistää yhteisöjä ja sukupolvia. Hyvin suunniteltu lähiliikunta-alue, joka tarjoaa erilaisia aktiviteetteja sekä lepo- ja seurustelupaikkoja, on todennäköisemmin suosittu eri sukupolvien ja kykyisten keskuudessa kuin sellaiset, jotka eivät tarjoa niitä.

KOMPANin ulkokalusteet kattavat kaikki tarpeet kauniiden ja osallistavien ulkotilojen suunnittelulle.  

 

TUTUSTU ULKOKALUSTE-ESITTEESEEN TÄSTÄ  

Outdoor_Furniture_2-pcs-stacked1_500.png

AGORA - esteetön ratkaisu

Agora-inclusive_intro_500.png

AGORA on suunniteltu ulkokalusteita koskevien esteettömän suunnittelun uusimpien periaatteiden mukaisesti. Tämä ainutlaatuisesti muotoiltu tuote on suunniteltu esteettömäksi ja on kutsuva myös pyötätuolin käyttäjille.

Klikkaa tutustuaksesi valikoimaan

RUMBA - joustava ratkaisu

Horisontal_2_outdoorfurniture.png

Ei ole olemassa joustavampaa ratkaisua kuin RUMBA. Yksinkertaisista pyöreistä ja kaarevista osista voi muokata yksilöllisiä muotoja mihin tahansa ympäristöön.

Klikkaa tutustuaksesi valikoimaan

CLASSIC - ajaton ratkaisu

Horisontal_3_outdoorfurniture.png

Klassisten puistokalusteiden valikoimasta löytyy ajattomia ja perinteisestä muotoilua tarjoavia pöytiä, penkkejä ja pöytäpenkkejä. Valikoiman tuotteet valmistetaan männystä ja kovapuusta, jotka vaativat hyvin vähän huoltoa.

Klikkaa tutustuaksesi valikoimaan

Related News