Hiekkaleikki – enemmän kuin hauskaa!

KOMPANin uudet hiekkarakenteet tarjoavat hiekkaleikin iloa monien kiehtovien leikkitoimintojen ansiosta. Ne kannustavat lapsia tutkimaan kehoaan ja aistejaan ja saamaan oivalluksia leikeistä, vaalimaan loogisen ajattelun kasvua, syyn ja seurauksen ymmärrystä sekä erityisesti yhteistyötä ja vuorottelua. 

Ahaa, noinko…

Monitoiminen hiekkanostotalja kannustaa tutkimaan syy ja seuraus -ilmiötä, jolloin lapsi oppii ymmärtämään tekojansa ja niitä seuranneita reaktioita. Huikeaa!

Laatua joka kestää

PCM-sand-and-water-Ecocore-2.jpg

19 mm: n EcoCore ™ -paneelit. EcoCore ™ on erittäin kestävä, ympäristöystävällinen materiaali, joka ei ole vain kierrätettävissä käytön jälkeen, vaan sen ydin koostuu myös 100% kierrätetystä materiaalista. 

PCM-Post-and-deck-brown-2.jpg

Kaikkia kansia tukevat alumiiniprofiilit, joissa on useita kiinnitysvaihtoehtoja, joissa käytetään painevalettuja alumiiniliittimiä. HPL-kansien paksuus on 17,8 mm, ja ne kestävät erittäin hyvin kulutusta ja pintarakenne on luistamaton. 

PCM506-Pipe-and-jar-1.jpg

Hiekkalapio on valmistettu polypropeeni(PP)-muovista ja kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettuun putkeen ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ketjulla. PP: llä on hyvä kulumis- ja iskunkestävyys.

PCM-Sand-Hoist-1.jpg

Hiekannostimessa on ylhäällä ja alhaalla halkaisijaltaan suuret EcoCore-telat, joilla varmistetaan ketjujen välinen turvallinen etäisyys takertumisen estämiseksi. Ketju on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Sen lisäksi, että hiekkaleikki on hauskaa, se on myös erittäin arvokasta lapsen kehitykselle. 

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play -instituutin johtaja