KOMPANIN loppuvuoden kampanja - huikeita tarjouksia!

Yksi keskeinen tekijä asuinalueen, päiväkodin, ajanviettopaikan tai seuraavan lomakohteen valitsemisessa on sen viihtyisyys. Ja yksi keino parantaa viihtyisyyttä on tarjota laadukkaita ja hauskoja ulkoaktiviteettitiloja. Paranna paikkakuntasi tai yrityksesi viihtyisyyttä KOMPANin leikki- ja ulkoliikuntavälineillä sekä kestävillä ja moderneilla ulkokalusteilla.

Tarjoamme loppuvuoden kampanjassamme valikoiman laadukkaita tuotteitamme huikein tarjouksin. Alennukset jopa -40 %! 

Katso kaikki tarjoustuotteet esitteestä. 

LATAA TÄSTÄ ESITE! 

 

 Tee tilaus!

Ota tästä yhteyttä paikalliseen myyjään

 

galaxy.jpg

 

Kaikki GALAXY™ -tuotteet -40 %

Vielä vähän aikaa sitten kukaan leikkipuistovalmistaja ei tarjonnut nuorille hupia ja jännitystä, vaikka esiteinit ja teinit usein ilmaisivat halunsa oleskella ja touhuta leikkipuistoissa. Tähän tarpeeseen luotiin KOMPANin GALAXY™ -tuotesarja. 

GALAXY™-tuotteissa on paljon toiminnallisuuksia ja vuorovaikutteisia toimintoja, jotka sopivat teineille. Ne ovat ilmavia, läpinäkyviä ja mudoltaan arkkitehtonisia. GALAXY™ on modernien leikkipuistojen esikuva! 

 

agora.jpg

 

Kaikki Agora-tuotteet -20 %

AGORA on suunniteltu ulkokalusteita koskevien esteettömän suunnittelun uusimpien periaatteiden mukaisesti muotoilusta tinkimättä.

KOMPAN haluaa tehdä julkisista tiloista viihtyisiä ja esteettömiä. AGORA-tuotesarja on suunniteltu paikkoihin, joissa kaikki ihmiset kyvyistä tai toimintarajoitteista huolimatta voivat tavata toisiaan ja viettää aikaa yhdessä. Esimerkiksi esteettömän suunnittelun ansioista pyörätuolia käyttävät ihmiset pääsevät pöydän ääreen seurustelemaan muiden kanssa. 

 

supernova.jpg

 

Suosittu Supernova tarjoushintaan! 

Lasten on tärkeä kokea pyörimisestä aiheutuva huimaava tunne. Nämä tärkeät liikekokemukset kehittävät lasten hermostoa. Ja tottakai lapset myös rakastavat pyörimistä! 

Supernova on yksi suosituimmista tuotteistamme. Se on suuri, pyörivä, kalteva rengas, joka tarjoaa monenlaisia leikkivaihtoehtoja; kääntymistä, pyörimistä ja tasapainoilua joko istuen, maaten, seisten, yksin tai yhdessä kavereiden kanssa.