Levitä siipesi ja leiki

Perhosverkko tarjoaa maailman, jossa kiipeillä, leikkiä aisteilla ja pitää hauskaa ystävien kanssa.

Uusi ulottuvuus leikkiin, siinä ei ole alkua eikä loppua. 

Köysiverkkorakennelma tarjoaa 3D-kiipeilyä, runsaasti asentoaistin ja koordinaation treenausta ja fyysistä kasvua. Kierteet ja käännökset antavat verkoille mahdollisuuden muuntaa geometriset mallit monimutkaisiksi ja houkutteleviksi muodoiksi, jotka kehittävät tilan hahmotusta ja avaavat samalla maailman täynnä sosiaalista hauskanpitoa. 

Rakennettu laadukkaista materiaaleista kestämään 

Butterfly_structure.jpg

Teräsrakenne

Kuumasinkitys ja jauhemaalattu pinta takaavat erinomaisen korroosionkestävyyden kaikissa ilmasto-olosuhteissa ympäri maailmaan. Elinikäinen takuu sinkitylle  rakenteelle ja 10 vuotta maalille.

Butterfly_rope.jpg

Corocord köysi

Vähintään 19 millimetrin paksuiset Corocord-köydet ovat erityistä Hercules-tyyppiä, sillä niissä on sinkityt, kuusisäikeiset teräsvaijerit. Tämä tekee köysistä kulutuksen ja ilkivallan kestäviä. Köydet voidaan myös tarvittaessa vaihtaa paikan päällä.

.

Butterfly_tightener.jpg

Alumiinista valmistetut kiristimet

Köysi kiinnitetään suureen teräsputkeen ainutlaatuisella KOMPANin suunnittelemalla kiristysratkaisulla. Köyden suojaamisen lisäksi se on ulkopinnaltaan sileä ja helppo kiristää tarvittaessa.

Butterfly_membranes.jpg

Membraanit

Corocord-membraanit on tehty kitkankestävästä, liukuhihnalaatuisesta kumimateriaalista, joka kestää myös erinomaisesti UV-säteilyä. Membraaniin on upotettu neljä polyesterikudoksesta valmistettua vahvikekerrosta.

Uudet kiipeilytavat, liikkuminen vaakasuorista verkoista pystysuoriin verkkoihin, vahvistaa muutakin kuin lasten lihaksia ja motorisia taitoja. Se kehittää myös heidän aivojaan. Tutkimusten mukaan uusilla tavoilla liikkuminen tukee työmuistia.

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Instituten johtaja