Hyppimisen ilosta

Mikään ei aivan vastaa pomppimisen antamaa vatsanpohjaa kutittavaa iloa, paitsi pomppiminen. KOMPANin pomppumatot sopivat kaikkialle ja luovat pomppimisen iloa kaikille. Sijoita pomppumatto puistoon ja katso miten se herää eloon. Tai sijoita pomppumatto koulun pihalle ja nauti aktiivisten ja hymyilevien kouluikäisten ilosta. 

 

Pomppumatot herättävät leikkipuiston eloon

Pomppumatoille on aina jonoa. Sen lisäksi, että pomppumatto on hauska, se lisää leikkipaikalle uuden elementin ja tarjoaa lapsille mahdollisuuden esitellä uusia ja monipuolisia temppuja. 

Tehty ulkotiloihin

Jumper-steel-box.jpg

Teräslaatikon runko on kuumasinkitty korroosion estämiseksi. Jouset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden kiinnityskohdat laatikon runkoon ovat erityisen vahvoja.

Jumper-membrane.jpg

Hyppymatto on valmistettu EPDM-kumikalvosta, joka on erittäin kestävä ja antaa parhaan mahdollisen hypyn. 5 mm: n tyhjennysaukot kalvon keskellä takaavat hyppyalustan kuivuuden.

Maintenance-system-jumpers.jpg

Älykäs huoltojärjestelmä, jossa on pienet reiät laattojen sisäpuolella, mahdollistaa laattojen helpon poistamisen ja pomppumaton tarkastuksen.

Jumper-inclusive.jpg

Kalteva laatta mahdollistaa pyörätuolin käyttäjille pääsyn pomppumatolle.  

Hyppiminen on hieno fyysinen aktiviteetti lapsille. Palkitseva pomppumaton reaktio on todella hauskaa ja pitää lapset hyppimässä ja näin myös aktiivisena pidempään.  

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play -instituutin johtaja