Hauska leikkipiste ja taukopaikka 

Riippumatto voi näyttää yksinkertaiselta, mutta siitä on moneksi. Se toimii taukopaikkana, paikkana, jossa tavata ja olla sosiaalinen muiden kanssa ja paikkana, jossa keinua ja leikkiä ystävien kanssa. Kaikki riippuu siitä, mihin lapset haluavat sitä käyttää, millä tuulella he ovat ja heidän mielikuvituksestaan.  

Leikkiä kaiken kykyisille lapsille

Riippumatto kannustaa kaiken kykyisiä lapsia osallistumaan leikkiin. Lapset voivat olla sosiaalisia antamalla toisille vauhtia tai makoilemalla riippumatossa yhdessä. Pyörätuolia käyttävät lapset voivat tulla riippumaton viereen ja antaa myös ystävilleen vauhtia. 

Tehty laadukkaista materiaaleista

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ripustin

Hammock_stainless-steel-swing-hanger.png

Keinun ripustin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä korroosion estämiseksi ja korkean kestävyyden takaamiseksi. Pylväs on kuumasinkittyä terästä ja sillä on 10 vuoden takuu.

EcoCoreTM HDPE paneelit

Hammock-eco-coreHDPE-panels.png

Riippumassan kummassakin päässä olevat paneelit ovat EcoCoreTM HDPE -levyjä, ja niille on myönnetty elinikäinen takuu.

Nailon PA-liittimet ja Hercules PES -köydet

Hammock-Nylon-PA-connectors.png

Köydet on  vahvistettu teräksellä ja liitetty nailon PA-liittimiin, jotka tarjoavat pehmeän, mukavan pinnan. Molemmilla on 10 vuoden takuu.

Riippumatto on upea leikkipiste. Se on erittäin sosiaalinen, siinä voi levätä leikin lomassa ja se kutsuu luokseen kaiken ikäisiä ja kykyisiä lapsia. 

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play -instituutin johtaja