Ladattavissa nyt

Uuden AR-sovelluksen, ImaginIt, avulla voit luoda leikkipaikan tai kuntoilualueen lisätyssä todellisuudessa juuri siellä missä olet.

Valitse vain haluamasi väline, osoita maata edessäsi ja voilà, leikki- tai kuntoiluväline näkyy reaaliajassa aivan vieressäsi.

Valitse alta sovelluskauppa ja lataa se nyt ilmaiseksi.

   

  Appstore_EN.png  google-play-badge.svg

Auttava käsi herättämään mielikuvituksesi
Seuraav

Auttava käsi herättämään mielikuvituksesi

Seuraavan unelmaleikkipaikkasi tai kuntoilualueen kuvitteleminen voi olla vaikeaa. Uusi sovelluksemme ImaginIt auttaa sinua vapauttamaan mielikuvituksesi ja leikkimään haluamiesi tuotteiden kanssa lisätyssä todellisuudessa. Suuntaa vain puhelimesi tai tablet-laitteesi haluamallesi alueelle, valitse välineet ja asettele ne paikoilleen. Ennen kuin huomaat, silmiesi edessä on uusi, hieno kuntosali.

Se toimii missä vain

Käytitpä sovellusta sisätiloissa esitelläksesi ideaa kokouksessa tai ulkona paikassa, jota aiot käyttää, voit sijoittaa välineet ympäristöön sopivassa mittakaavassa. Käytä vain mittasuhdeominaisuutta ja valitse tuotteet sopivan kokoisiksi.

Sovellus käyttää puhelimesi tai tablet-laitteesi kameraa havainnollistamaan, kuinka leikkikenttäsi tai kuntoilualueesi näyttää juuri siinä paikassa juuri siinä hetkessä.

Valitse alta sovelluskauppa ja lataa se nyt ilmaiseksi.

   

  Appstore_EN.png  google-play-badge.svg

Se toimii missä vain
Käytitpä sovellusta sisätilo