Kuntoilua ulkotiloissa

KOMPANin voimaharjoittelulaitteilla kuntoilet ulkotiloissa kuten sisätiloissa.

Käytämme samaa sisäkuntoilusta tuttua biomekaniikkaa ja vastusmekaniikkaa, mutta olemme lisänneet tarvittavat ominaisuudet turvallisuuden takaamiseksi valvomattomissa tiloissa, tehneet laitteista ulko-olosuhteet kestäviä ja optimoineet laitteet yksinkertaisiksi kaikille käyttää. 

Voimaharjoittelu

Ulkokuntoiluasiantuntijoiden suunnittelema

KOMPAN on valmistanut ulkokuntoilulaitteita yli 50 vuoden ajan. Tämä kokemus näkyy voimaharjoitteluvälineiden suunnittelussa.

Kaikki liikkuvat osat, mukaan lukien mekaaniset stopparit, on suojattu kestävällä ja täysin suljetulla kotelolla. Kotelon sisällä olevat elementit ovat alumiinia, ruostumatonta terästä tai sinkittyä terästä. Tuloksena on erittäin kestävä järjestelmä, jossa normaaleja vaaroja, kuten korroosiota ja äärimmäisten sääolosuhteiden aiheuttamia vaurioita, ei todennäköisesti esiinny.

 

Sisäliikuntakokemuksen luominen ulkotiloihin

Oli melkoinen haaste. Mutta me onnistuimme. Katso videolta miten. 

 

 

Voimaharjoittelu

Houkuttele ja pidä jäseniä ulkokuntoilumahdollisuudella

Halu ja vaatimus olla enemmän ulkona ei ole koskaan ollut suurempi. Tarjoamalla jäsenillesi saman loistavan kuntoilukokemuksen ulkona, jonka he tuntevat ja rakastavat sisätiloissa - otat valtavan harppauksen kilpailijoittesi edelle.

Tutkimukset osoittavat, että aktiivinen ulkoilu lisää huomiokykyä, energiaa ja positiivista mielialaa samalla kun vähentää negatiivisia tunnelmia ja väsymystä.

Morten Zacho

Senior Manager, KOMPAN Fitness Institute