Mahtavia asiakaskokemuksia

Kun suunnitellaan täydellisiä olosuhteita vapaa-ajan viettoon, on tärkeää miettiä, miten kohteen käyttäjät haluavat viettää aikaa. Perheille suunnatussa kohteessa oikein valituilla ei-kaupallisilla toiminnoilla voi olla vahva vaikutus asiakastyytyväisyyteen, asiakasuskollisuuteen ja tätä kautta liikevaihtoon.

Yhdessä rauhoittuminen poissa arjen kiireistä on arvokasta, joten viikonloppureissut, tapahtumat ja lomat suunnitellaan huolellisesti ja niiden halutaan onnistuvan. Verkkosivustoja tutkitaan tarkkaan, luetaan blogeja ja arvostelusivustoja ja ystäviltä ja sukulaisilta kysellään vinkkejä seuraavan kohteen valitsemista varten. Hyvät asiakaskokemukset ja niiden eteenpäin viestijät ovat elintärkeitä tulevaisuuden asiakasvirran kannalta.

KOMPAN PYSTYY KUMPPANINA TARJOAMAAN SEURAAVAA:

  • Ympäristö, jossa kaiken ikäiset voivat pitää hauskaa, vaihtaa vapaalle, rentoutua ja viettää yhdessä aikaa.
  • Liikuntapaikkoja, jotka kannustavat sekä lapsia että aikuisia fyysiseen aktiivisuuteen.
  • Lasten rohkaiseminen luovuuteen, pelien keksimiseen ja uusiin tapoihin leikkiä ja tavata uusia ystäviä.

KOMPANilla on valtavasti kokemusta eri puolilta maailmaa vapaa-ajan yrittäjien tukemisesta korkealaatuisilla ratkaisuilla. Prosessi suunnitellaan huolellisesti suunnittelusta ylläpitoon asti, olipa kyseessä kohteen uudistaminen tai koko-naan uusi projekti.

Yhdessä löydämme räätälöidyn ratkaisun laajasta valikoimastamme, jossa on välineitä leikkikentille, pelaamiseen ja kuntoiluun – tai luomme alusta alkaen uuden kokonaisuuden KOMPAN Design Studion suunnittelu- ja innovaatioasiantuntijoiden osaamisella.

Luodaan yhdessä mahtavia asiakaskokemuksia!