Vapaa-aika: Hotellit, leirintäalueet, eläintarhat, teemapuistot ja ravintolat

Leisure-section.jpg

 

Vapaa-ajan sektorin asiakkaamme haluavat houkutella asiakkaita käymään kohteessaan ja viihtymään. Upea leikkipaikka, jossa on paljon leikkiarvoa, voi olla tässä tärkeässä osassa. Räätälöimme ratkaisut vapaa-ajan sektorille sellaisiksi, että ne herättävät ihastusta ja teemme leikkipaikkoja, jotka itsesssään houkuttelevat lapset ja aikuiset matkustamaan kohteeseen. Korkean viihtyvyyden leikkipaikka, jossa on paljon leikkiarvoa, on loistava tapa varmistaa, että asiakkaat viihtyvät ja palaavat kohteeseen kerta toisensa jälkeen.

Kerromme mielellämme, kuinka suunnitellaan leikkipaikka hotelleille, leirintäalueille, kaupungin eläintarhoille, safaripuistoihin, teemapuistoihin, linnapuistoihin, lomapuistoihin, ravintoloihin jne.

Tässä on esimerkkejä asiakkaista, jotka ovat saavuttaneet tavoitteensa.

 

Mitä vapaa-ajan sektorilla työskentelevät asiakkaamme sanovat: 

Teemapuisto

Futuroscope-tiedepuistossa jokaisen vyöhykkeen on oltava houkutteleva! Kun vyöhyke on houkutteleva, vierailijat viipyvät pidempään ja viettävät enemmän aikaa ravintoloissa ja kaupoissa. Siksi jokaiselle vyöhykkeelle on sijoitettu leikkipaikka. Kaikki leikkipaikat on tematisoitu ja suunniteltu tiiviissä yhteistyössä KOMPANin ja Futuroscopen taiteellisen osaston kanssa vastaamaan kunkin puistovyöhykkeen teemaa.

Hotelli

Tämän ylellisen Shangri-La -hotellin alueella Singaporessa sijaitseva merirosvolaiva on vehreyden ympäröimä, ja se houkuttelee matkustavia lapsia ja perheitä. Tässä hotellissa vanhemmat voivat rentoutua ja nauttia oleskelustaan Shangri-Lassa, kun heidän lapsensa leikkivät turvallisella, valvotulla alueella.

Leirintäalue

Assensissa sijaitseva leirintäalue ei aiemmin houkutellut lapsiperheitä, mutta vasta vuosi sitten rakennetun avaruusaiheisen leikkipaikan jälkeen leirintäalue on täynnä nauravia lapsia läpi kauden! CampOnen viidellä leirintäalueella ympäri Tanskan KOMPANin leikkipaikat ovat yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, ja jokaisella on oma teemansa.

Safaripuisto

Aina kun eläinpuisto tekee kävijätyytyväisyystutkimuksen, leikkipaikat korostuvat. Vierailijat viettivät eläintarhassa normaalisti noin kuusi tuntia, ja vain noin kolmasosa ajasta kuluu eläinten katseluun, loput kuluu virkistystoimintaan, kuten leikkipaikoilla viihtymiseen.

Rantaravintola

Kuuluisa rantaravintola Sansibar Saksan Syltin saarella on suosittu ylellisyydestään ja ruoasta sekä tunnelmasta. Mutta on myös toinen nähtävyys, joka on erityisen jännittävä perheille - valtava Robinia-leikkipaikka. Kun vanhemmat nauttivat kauniista sijainnista viiniköynnöksen kera, pienet kokevat uskomattomia leikkiseikkailuja.

Kaupunkieläinpuisto

Uusi Robinia -leikkipuisto on niin suosittu, että aukioloaikoja on pidennetty ja liikevaihto on vuosikorttien myynnillä ja kioskimyynnillä mitattuna kasvanut rajusti. Positiivista on myös se, että vanhemmat voivat rentoutua kahvin kanssa samalla, kun heidän onnelliset lapsensa ovat aina näkyvissä.

Leirintäalue

Kinsarvikin leirintäalue lähellä Bergeniä, Norjassa, on suosittu lomakohde. Koska 70 % sen vieraista oli perheitä, omistajille oli tärkeää huolehtia lapsista. Niinpä he rakensivat leikkipaikan, jossa oli monenlaisia leikkejä, ja nyt lapset eivät epäröi – he pitävät leirintälomia hauskoina, kun he pääsevät nauttimaan monipuolisista ja jännittävistä leikeistä. 

Linnanpuisto

Egeskovin kreivi on vuosien varrella investoinut leikkivälineisiin tehdäkseen linnan alueesta viihtyisän lapsiperheille. Kreivi loi suositun Leikkimetsän. Suuri, vihreä puistoalue, jossa on valikoima KOMPANin laitteita. Puistossa on hauskuutta ja haasteita kaiken ikäisille lapsille, ja jopa vanhemmille voi tulla hengenahdistusta heidän kiivetessään Tanskan korkeimpaan COROCORD-avaruusverkkoon.