Vossin aktiviteettipuisto, Norja

Ulkokuntoilua upeissa maisemissa

Norjassa Vossissa lähellä Vangsvatnetia sijaitsevasta aktiviteettipuistosta on nopeasti tullut yhteisön mieluisin kuntoilupaikka ja kaupungin sydän. Aktiviteettipuisto on niin hyvin varusteltu, että paikallinen kuntokeskus käyttää puistoa bootcamp-tuntien pitämiseen keväällä ja kesällä.

Voss tunnetaan parhaiten Norjan seikkailu- ja adrenaliinipääkaupunkina, joka tarjoaa kaikkea melonnasta ja laskuvarjohypystä varjoliitoon ja hiihtoon. Kun kävijät tarvitsevat tauon kaikesta adrenaliinista, he voivat pysähtyä aktiviteettipuistossa ja treenata nauttien samalla kauniista näkymistä vuonolle ja lumen peittämille vuorille.

Kuntoilua kaikille

Aktiviteettipuisto mahdollistaa kokonaisvaltaisen harjoittelun upeissa maisemissa. Suspensioharjoitteluvälineillä sekä magneettikahvakuulilla jokainen voi treenata omalla tasollaan skaalautuvan vastuksen ansiosta.

Aktiviteettipuisto on ihanteellinen sekä yksilö- että ryhmäharjoitteluun. Käyttäjät voivat helposti säätää välineissä harjoituksen voimakkuutta omaan kuntotasoonsa sopivaksi. Erilaisia välineitä käyttämällä harjoitukseen saa yhdistettyä eri urheilulajien parhaat toiminnot, mikä tekee kuntoilusta erittäin tehokasta, monipuolista ja kokonaisvaltaista.

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Voss-horisontal.jpg

Kuntoilu täällä ulkona on kuin kuntoilisi sisäkuntosalilla. Täällä voi tehdä monia asioita. Voit treenata koko vartaloa.

Martin Kriz 

Ulkokuntoilija

Vossin aktiviteettipuisto, Norja

Vestland, Voss , Norja