Waldkraiburg, Saksa

Paikka sosiaalisuudelle, aktiivisuudelle ja tapaamisille, kaikenikäisille

Kun Stadtbau Waldkraiburgin asuntoyhtiö  Baijerin Waldkraiburgin kaupungissa aikoi suunnitella ulkoalueitaan ja luoda asuinalueelle leikkipuiston, he totesivat jo aikaisessa vaiheessa ettei tavallinen leikkipuisto olisi riittävä. Sen pitäisi olla paikka, jossa kaikki viihtyisivät yhdessä taidoista ja kyvyistä riippumatta. KOMPANin kanssa työskennellen asuntojärjestö kehitti ratkaisun, joka tarjosi tilat seurustelulle mielenkiintoisten aktiviteettien parissa. Laadukkaat, ilkivallankestävät leikkivälineet kiinnostavat kaikenikäisiä. HDPE-muovista ja galvanoidusta teräksestä valmistetut tuotteet paitsi näyttävät hyvältä, myös auttavat pitämään kustannukset kurissa – huoltokulut mukaanlukien.

Nähdessään valmiin ja toimivan asukaspuiston, Thomas Irgmeier Waldkraiburgin kunnallisesta rakennusvirastosta on hyvillään tulosten täytettyä kaikki odotukset. "Olemme erittäin tyytyväisiä KOMPANin ratkaisuun, ja on hyvin palkitsevaa nähdä sekä lasten että yhtä lailla vanhempien kaupunkilaisten viettävän vapaa-aikaansa leikkipuistossa," hän sanoo.

Paikka sosiaalisuudelle

Paikka sosiaalisuudelle, aktiivisuudelle ja tapaamisille, kaikenikäisille

"Olemme erittäin tyytyväisiä KOMPANin ratkaisuun, ja on hyvin palkitsevaa nähdä sekä lasten että yhtälailla vanhempien kaupunkilaisten viettävän vapaa-aikaansa leikkipuistossa."

Thomas Irgmeier

Waldkraiburgin kunnallinen rakennusvirasto

Waldkreiburg

Bavaria, Waldkreiburg , Germany