Aktiiviset koulut: 10 vinkkiä miten luoda jännittävää leikkiä aktiivisille koulunpihoille

Meillä on fyysisen aktiivisuuden kriisi: harvat oppilaat täyttävät vähimmäissuosituksen, joka on 60 minuuttia päivässä kohtalaista tai voimakasta liikuntaa (PA). Tämä ei vain vahingoita heidän fyysistä terveyttään, vaan uhkaa myös heidän sosiaalista ja emotionaalista hyvinvointiaan sekä heidän oppimistaan.

Joten miten koulut voivat motivoida lapsia oma-aloitteisempaan liikuntaan? Koulun alue, tilava tai rajoitettu, voi olla ratkaisu. Liity tähän webinaariin ja tutustu uusimpaan tutkimukseen jännittävästä ulkoleikistä, joka stimuloi oppilaiden fyysistä aktiivisuutta ja heidän sosiaalista ja emotionaalista kehitystään, ja saat 10 vinkkiä aktiivisten huaskojen leikkipaikkojen rakentamiseen, joilla on pysyvää vetovoimaa ja leikkihyötyjä.

Esiintyjät

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Instituten johtaja

KOMPAN Play -instituutin johtajalla Jeanettella on yli 20 vuoden kokemus leikkikenttävälineiden tutkimisesta, kehittämisestä ja edistämisestä. Jeanette on toiminut useiden lapsiystävällistä kaupunkisuunnittelua käsittelevien kansainvälisten konferenssien tieteellisissä ja järjestäytymislautakunnissa. Jeanette on kirjoittanut lukuisia tutkimuksia ja artikkeleita osallistavasta ja yleismaailmallisesta leikkisuunnittelusta ja lasten kehityksestä. 

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

KOMPAN Play Institute Americasin johtaja

KOMPAN Play Institute Americasin johtajana Suzanne tutkii lasten ja perheiden aktiiviseen leikkiin ja liikuntaan liittyviä kysymyksiä. Suzanne on kirjoittanut lukuisia tutkimuksia ja artikkeleita lapsista ja leikistä, kuten ”Climbing Clever”, ”Älykästä kiipeilyä” ja ”Innovative products: the key to more play”, ”Innovatiiviset tuotteet: avain leikkiin".

Ei tulevaa webinaaria. Pyydä tallennettu versio.


Kesto:
45
Kieli:
English