Leikkien viisaaksi: 10 vinkkiä miten yhdistää leikkipaikkasuunnittelussa keho ja mieli

Arvostus lasten oikeuteen leikkiä kasvaa, koska yhä useammat tutkimukset osoittavat, että ulkoleikit hyödyttävät sekä kehoa että aivoja. Uudet tutkimukset ja käytäntöön perustuvat havainnot ovat paljastaneet loistavia tapoja luoda leikkipuistoja, jotka herättävät pienten lasten uteliaisuuden ja motivoivat tutkivaan leikkiin. Tässä webinaarissa keskustellaan siitä, miten leikkipaikat voivat palvella sosiaalista, esittävää ja fyysistä leikkiä, jotka stimuloivat ajattelutaitoja, ja jaetaan 10 vinkkiä, joiden avulla toimia sekä tutustutaan inspiroiviin esimerkkeihin. 

Esiintyjät

Jeanette Fich Jespersen

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Instituten johtaja

KOMPAN Play -instituutin johtajalla Jeanettella on yli 20 vuoden kokemus leikkikenttävälineiden tutkimisesta, kehittämisestä ja edistämisestä. Jeanette on toiminut useiden lapsiystävällistä kaupunkisuunnittelua käsittelevien kansainvälisten konferenssien tieteellisissä ja järjestäytymislautakunnissa. Jeanette on kirjoittanut lukuisia tutkimuksia ja artikkeleita osallistavasta ja yleismaailmallisesta leikkisuunnittelusta ja lasten kehityksestä. 

Suzanne Quinn, PhD

Suzanne Quinn, PhD

KOMPAN Play Institute Americasin johtaja

KOMPAN Play Institute Americasin johtajana Suzanne tutkii lasten ja perheiden aktiiviseen leikkiin ja liikuntaan liittyviä kysymyksiä. Suzanne on kirjoittanut lukuisia tutkimuksia ja artikkeleita lapsista ja leikistä, kuten ”Climbing Clever”, ”Älykästä kiipeilyä” ja ”Innovative products: the key to more play”, ”Innovatiiviset tuotteet: avain leikkiin".

Ei tulevaa webinaaria. Pyydä tallennettu versio.


Kesto:
45
Kieli:
English