Westfield North Lake

Seikkailu vedenalaisessa maailmassa

Westfield North Lakes -ostoskeskus on luonut mahtavan "vedenlainen maailma" -teemaisen leikkikentän, joka on jo itsessään nähtävyys. Leikkikentän teema sai inspiraation läheisen Moreton Bay -rannikon ekosysteemistä.

Sekä lapset että vanhemmat voivat pitää ansaitun tauon shoppailusta jännittävällä leikkipaikalla, joka sijaitsee aivan ostoskeskuksen ravintolamaailman vieressä. Vanhemmat voivat nauttia kupposen kahvia samalla kun heidän lapsensa leikkivät. Vierailijat viipyvät keskuksessa pidempään, kun heillä on hauskaa. Erilaiset leikkitoiminnot leikittävät lapsia tuntikausia ja he pyytävät vanhempiaan tulemaan ostoksille yhä uudestaan, jotta pääsevät leikkimään. 

 

 

Leikkiä kaikille

Nuoret tutkimusmatkailijat voivat kiivetä majesteettiseen torniin, josta on upea näkymä valtameren valtakuntaan. Kiipeily palkitaan vatsaa kutkuttavalla laskeutumisella takaisin alas. Kiipeily majesteettisessa tornissa kehittää lasten ketteryyttä, tasapainoa ja koordinaatiota. Korkealle kiipeäminen ja verkon läpinäkyvyys lisää jännitystä leikkiin ja kehittää lasten sosiaalisemotionaalisia taitoja, kuten itsekontrollia ja rohkeutta. Valtameren kiikkulauta opettaa lapsia yhteistyöhön, kun he yhdessä miettivät miten se toimii parhaiten. Nuorimmille lapsille pieni merenneito ja ruma ankanpoikanen tuovat haastetta ongelmanratkaisukykyyn, kun heidän on löydettävä tie kiipeilyseinään. Play & Stay on täydellinen ratkaisu pikkulapsille. Siinä on valtavasti fyysisiä, sosiaalisia ja kognitiivisia leikkitoimintoja.

Kognitiivinen

Luova

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Westfield North Lakes_Horizontal.jpg

“Se on niinkuin koukuttavaa” – Leikkivä lapsi

Westfield North Lakes

Brisbane, North Lake 4509, Australia