Xscape viihdekeskus

Viihdyttävä leikkipaikka viihdekeskuksen ulkopuolella kutsuu ihmiset pitämään hauskaa siitä hetkestä

Viihdyttävä leikkipaikka viihdekeskuksen ulkopuolella kutsuu ihmiset pitämään hauskaa siitä hetkestä lähtien, kun he poistuvat autostaan.

Lapselle leikkipaikka antaa lukemattomia arvokkaita ilon hetkiä. Vanhemmat pääsevät näkemään oman lapsensa kehittymistä. Rakennuttajalle se on mahdollisuus tuoda lisäarvoa projektiin. Projekteihin, kuten Xscape Castlefordissa, Yorkshiressä. Vapaa-ajankeskuksen sisätilat ovat täynnä mielenkiintoisia aktiviteetteja, mutta ulkopuoli tarvitsi hieman kipinää. Ratkaisu oli värikäs pikkulasten leikkialue, joka täydentää sisaruksille ja vanhemmille sisältä löytyviä jännittäviä toimintoja.

Leikkiä viihdekeskuksessa

Leikkiä viihdekeskuksessa

Xscapen pääovia vastapäätä merirosvolaiva suuntaa korkeaa tornia kohti, sen ympärillä yksi Spinner Bowl odottaa pientä leikkijää ja Multispinner-karuselli on valmis viidelle hurjapäälle. Seikkailunhaluisille sopivan kiipeilyrungon ja riiippusillan sekä ystävien kanssa käytettävän keinulaudan ja kirkkaan sinisen delfiini-jousikeinun sisältämä värikäs kompakti kokonaisuus toivottaa iloisesti tervetulleeksi viihdekeskukseen.

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Kognitiivinen

Luova

Xscape_seesawweb.jpg

Xscape_slideweb.jpg

Tämä alue oli tyhjä. Nyt se tuo eloisuutta ja teatraalisuutta alueelle. 

Jade Elliott

Markkinointipäällikkö, Xscape Yorkshire

Tämä alue oli tyhjä. Nyt se tuo eloisuutta ja teatraalisuutta alueelle.