Yishun Riverwalkin leikkipuisto, Singapore

Hengähdystauko betoniviidakossa

Hengähdystauko betoniviidakossa

Singapore, maailman toiseksi tiheimmin asuttu maa, ymmärtää, kuinka tärkeää on tarjota asukkaille ulkoaktiviteettialueita. Yishun Riverwalk -yhteisön kaupunginvaltuusto halusi toteuttaa mukavan sosiaalisen ja liikunnallisen paikan tiheään rakennetulle alueelleen. Asukkaille leikkipaikka tuntuu tilavalta ja antaa heille mahdollisuuden olla aktiivisia kotinsa lähellä.

Tila on arvokasta, joten alueelle toteutettiin kolme aktiviteettipaikkaa, jotka tarjoavat leikkiä ja kuntoilua kaikenikäisille. Alue tarjoaa ulkokuntoilua, leikkipaikan kouluikäisille lapsille ja toisen leikkipaikan taaperoille. Paikasta on tullut nopeasti yhteisön keskipiste. 

Leikkiarvoa kaikenikäisille

Leikkiarvoa kaikenikäisille

Leikkipuistot tarjoavat mahdollisuuksia sosiaaliseen vuorovaikutukseen ja taitojen kehittämiseen. Suuri Elements-keskuslaite houkuttelee lapsia koko yhteisöstä vaikuttavalla korkeudellaan. Vaihtelevat kiipeily-, liukumis- ja keinumisaktiviteetit kehittävät lasten ristikkäiskoordinaatiota ja tasapainoa. Kuusi BLOQXia tarjoavat jännittäviä kiipeilyelämyksiä sekä tilaa seurustelulle ja kuulumisten vaihdolle. Kirahvimetsä on taaperoille houkutteleva paikka, jossa he voivat kehittää tärkeitä motorisia taitoja, kuten asentoaistia. Sen lukuisat sisäänkäynnit ja läpinäkyvä muotoilu tekevät siitä ihanteellisen taaperoille - se kehittää heidän loogista ymmärrystä tilasta ja siinä myös hoitajat ja vanhemmat voivat osallistua helposti leikkiin.

Kognitiivinen

Luova

Fyysinen

Sosiaalis-emotionaalinen

Yishun sg_HorizontalSection.jpg

Se on tilava… iso alue, jossa lapset voivat juoksennella ympäriinsä, kunnes he väsyvät täysin.

Adelynn Oei

Leikkisä vanhempi

Riverwalkin asukas